keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Paluu agilityn pariin

Eilen palattiin agin pariin. Treeneissä oltiin käyty sitä ennen viimeksi tammikuussa. Toisin sanoen takana oli kolmen viikon tauko. Jälleen oli kaksi ratajutskaa. Itsenäisenä oli rengas, jonka jälkeen tuli normaali hyppyeste. Keppejä ei tullutkaan kokeiltua, ensi kerralla sitten.

Ensimmäinen radanpätkä. Niistopersjättö ja välistäveto. Ensin piti kokeilla pelkkää niistoa (vitoselta nelosella tullessa) ja lopulta koko rataa. Alkuun Netta ei meinannut mennä putkeen ja itsellenikin tuli vähän kiire, mutta lopulta saatiin niistopersjättö sujumaan (esteet 3, 4 ja 5). Välistäveto ei alkuun meinannut sujua, kun Netta oli kiinnostunut kouluttajasta ja nameista. Loppuun kokeiltiin pelkkää välistävetoa.

 
Toinen aihe oli leijeröinti. Alkuun kokeiltiin ihan esteet 1-3, sitten 1-4, 1-5, 1-6 ja 1-7 jos oikein muistan. Ainakin kerran Netta taisi livahtaa putkeen jo kolmoshypyn jälkeen. Minulla ei ole mitään muistikuvaa aivan kaikesta, mutta muistelisin että koko jutun kerralla suorittaminen ei onnistunut ja tehtiin kai nelosesteeltä loppuun asti. Anteeksi sekava selitys, pitäisi aina tehdä nämä postaukset suoraan treenien jälkeen.
 
Joka tapauksessa tälläkin radalla Nettaa kiinnosti kouluttaja ja namit. Hallin hajuista puhumattakaan... Myöhemmin rataa sai kokeilla myös toiseen suuntaan mutta se ei kokonaan onnistunut. Kerran Netta jäi katselemaan hallin toiselle puolella ja välistä vauhtikin hyytyi.

 
Näissä merkeissä palattiin agin pariin ja ensi viikolla sitten uudestaan.

2 kommenttia

  1. Mikä ihme on niistopersjättö? -Juuli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Agilityn ohjauskuvioita :D Paremmin en osaa selittää eikä meillä ole nyt tuosta videotakaan :/

      Poista