perjantai 22. helmikuuta 2013

Räksyttävä treenaaja

Alettiin nyt oikeasti treenailla koiratanssia. Tai lähinnä verestää temppuja. Sekin saa Netan kotona vähän ylikierroksille. Toisin sanoen alkaa haukkuminen. Haukkuessaan Netta ei keskity, vaan keskittyy komentamaan. Saattaa joskus tehdä vaaditun tempunkin, äänitehosteilla tai ilman. Ärsyttäväähän tuo kuitenkin on ja yritän jättää sen huomiotta, kun räkytys alkaa.

Räksyttää Netta muutenkin. Haukunestopanta ei innosta, joten kokeillaan nyt ainakin treenatessa huomiotta jättämistä, kuten mainitsinkin. Eiköhän tämä tästä hiljalleen. Kesän koiratanssiesityksissä tulee olemaan myös häiriötä, minkä kunniaksi tein Movie Makerilla videon, jossa on Netan haukuntaa ja vinkulelujen vinguttamista. Alkuun Netta reagoi haukuntaan kääntymällä katsomaan tietokonetta, mutta sitten ei enää kiinnostanut.

Esiintymisasuakin pitäisi suunnitella tarkemmin. Samoin yhtä pientä rekvisiittajuttua... Siispä kirpparille mars heti kun aika riittää. Netta saa luvan esiintyä ilman pantaa, ei tuon turkin alta mitään näy, mutta itse haluan panostaa jonkun verran asuunkin. Varsinkin, kun se on päällä useammassa kuin yhdessä esityksessä.

Tänään olen yrittänyt selvitellä Netan pöksyvilloista takkuja. Toivottavasti sumutinpullo auttoi. Kai tässä on hankittava joku takkusuihke ja harjattava totuttua useammin, kun turkki tuppaa nykyisin takkuuntumaan pöksyvilloistakin. Ennen takut tulivat aina korvakarvoihin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti