tiistai 25. tammikuuta 2011

Kong

Eilen sitten kävin ostamassa sen Kong Jump 'N Jack:n. Ei olla vielä testattu muuta kuin sitä, miten hyvin se pomppaa (vastaus: tosi hyvin). Pitää keksiä, mitä saa laitettua tuonne väliin, koska tavalliset koirankeksit ovat hankalia laittaa ainakin siihen Netan Puppy Dental Stickiin.

Kongeillehan myydään myös niitä täyttötahnoja/täyttöpastoja sekä keksijuttuja, jotka on suunniteltu Kongeihin laitetuiksi. Tuntuu tosin, että ehkä on helpompikin tapa kuin jahdata niitä ympäri kauppoja.

Netan Jump 'N Jack on siis kokoa M, koska yleisesti koko M on ainakin muissa Kongeissa nettikaupassa kuvattu 5-15 kg painoisille koirille ja 5-15 kg luki tämän Kongin paketissa. Katsoinkin ensin sitä pienempää Kongia, että on se pieni Netalle. Onneksi niissä lukee, minkä painoisille koirille ne ovat.


Sitten nämä Netan toiset Kongit. Puppy Dental Stick ja Puppy Kong. Tuo Puppy Kong tosin oli alun perin Mirun, mutta omittiin Netalle. Se on Mirulle liian pienikin, Netalle vielä juuri sopiva ainakin valvonnan alla.

Tuo Dental Stick on ainakin kokoa S ja niin varmaan tuo tavallinen Puppy Kong myös.


Kongejahan on vielä monenlaisia. Kaikenlaisia Puppy Kongeja, jotka tunnistaa ilmeisesti tuosta marmorointikuviosta ainakin yleensä ja niitähän riittää saman mallisina kuin aikuisillekin koirille suunnattuja. Punaiset taitavatkin olla sitten perus-Kongeja ja se aivan perus-Kong on kai se Kong Classic (pinkin Puppy Kongin mallinen). Melkein tekisi mieli hankkia Netalle kaikenlaisia Kongeja, mutta ehkä se olisi kuitenkin vähän turhaa.

Olisikohan Extreme Kong (väriltään musta) Vilkulle sopiva? Välillä minut oikeasti yllättää se, kun huomaan miten paljon erilaisia Kongeja onkaan olemassa. Varsinkin Kong Wubba:t. Ne näyttävät hassuilta.

Netissä on ollut kiva selailla, millaisia Kongeja löytyy. Kongin virallisilla sivuilla(http://www.kongcompany.com/worlds_best.html) on yleisesti ollut aika hyvin kuvia Kongeista ja myös Shetland Oy:n sivuilta (http://www.shetland.fi/KONG/kong1.html) on nähnyt erilaisia Kongeja. Onneksi niitä löytyy tavallisista lemmikkikaupoista eikä tarvitse tilata netistä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti