perjantai 28. tammikuuta 2011

TOP-5 toiveet

Tänään ohjelmassa on ollut Netalla jo iltalenkki ja sitä ennen ruoka ekstralisukkeilla. Uuden Kongin uriin on työnnetty herkkuja ja nyt Netta pähkäilee niiden kanssa. Joten asiaan.

Nyt on vuorossa toivepostaus, viisi tuotetta, jotka haluaisin Netalle, mutta en syystä tai toisesta viitsi/jaksa hankkia. Eli kivoja, muttei välttämättömiä. Noiden pikkuotsikoiden alla olevissa linkkikohdissa löytyy linkit niihin tuotteisiin, jos mietityttää, mistä on kyse.

1. Hurtta Lifeguard-huomiohuivi
(Linkki)

Tuo voisi olla aika kiva. Netan sinisissä Hurtta-valjaissa on kyllä heijastimet ja Netta käyttää lisäksi heijastinliiviä, mutta onhan se hyvä jos koira näkyisi kauemmaksikin. Pinkkinä tuo olisi tosi kiva, vaikka muuten en pinkin ystävä olekaan.

Melkein tekisi mieli listata tämän lisäksi listaan jo Hurtta Lifeguard-huomiovaljaat, mutta se jääköön tekemättä, koska valjaat Netalle jo on ja toisia ei tarvita.

2. Hurtta Lifeguard Micro-huomioliivi(Linkki)

Okei, liivikin Netalla jo on, mutta se saattaa käydä pieneksi Netan turkin pidentyessä vielä lisää. Micro-huomioliivi olisi pinkkinä kivan sähäkkä. Varo, Netta, muuten saat pian kaikkea pinkkiä.

3. Kong Stuff-täyttötahnat(Linkki)

No joo, en raaski hankkia mutta kiva olisi silti. Onneksi on vaihtoehtoisiakin tapoja täyttää Kong. Mutta sanotaan nyt vaikka, että en valittaisi jos tuollaisen Kongien täyttöön saisinkin.

4. Hurtta Pro-heijastintalutin(Linkki)

Eli tuo kyseinen hihna löytyy tuosta palkista, missä nuo hihnat ovat, perustaluttimen vierestä.
Olisihan tuo sinisenä aika kiva täydentämään Netan sinisiä valjaita ja löytyyhän Netalta myös sininen Hurtan pehmustettu puolikuristava pantakin. Mutta toistaiseksi nykyinen hihna (nahkainen) kelpaa aivan täydellisen hyvin meille.

5. Joku haastava aktivointipeli

Okei, ei linkkiä. Mutta esimerkiksi joku niitä puisia aktivointipelejä tai jotain, että Netalla olisi haastetta. Toistaiseksi en kehtaa vielä pistää rahojani sellaisiin.

Siinä ne olivatkin. Enempää ei keksinytkään. Saa sitten nähdä, tuleeko noista mitään joskus hankittua. Ehkä, jos niitä löytyy joskus tarjouksessa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti