perjantai 21. tammikuuta 2011

Sheltin luonto

Netan luonteesta en ole varmaan vielä varsinaisesti kirjoittanut täällä, joten nyt on sen vuoro.

Netta on perusluonteeltaan aika utelias. Kun mentiin kesäkuussa hakemaan sitä, se tuli iloisesti vastaan - eikä ollut siis nähnyt meitä aiemmin, koska oltiin käyty katsomassa sitä vain kerran ja silloinkin se oli hyvin pieni ja muistutti aika paljon marsua...

Netta on aluksi arka uusissa tilanteissa, mutta se tottuu asioihin ja menee tutkimaan paikkoja, jos se saa olla irti. TOKO-kurssilla Netta oli aluksi hieman arka ja ihmeissään, kun Miru ei ollut mukana. Miru kun oli samalla pentukurssilla. TOKO-kurssin loppua kohti Netta alkoi kuitenkin tottua. Sama juttu oli ensimmäisellä pentukurssilla (eli sillä, millä Mirukin oli) ja toisella pentukurssilla.

Netta on yleensä aina iloinen ja heiluttamassa häntää. Kun tulee kotiin, se tulee mielistelemään koko takapää heiluen. Se myös yrittää hyppiä ja tehdä kaikkensa saadakseen huomion. Se on aina valmis tervehtimään tuttujaan.

Siinä Netan luonteesta. Jossain välissä voisi vierailla Mustissa ja Mirrissä, koska olen ajatellut ostaa Netalle uuden Kongin. Se on varmaankin Kong Classic (eli tavallinen punainen) tai Kong Jump N' Jackin, eli sellaisen punaisen sakarallisen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti