perjantai 7. tammikuuta 2011

Suunnitelmia

Loman vedellessä viimeisiään on mukava tehdä tämän vuoden suunnitelmia - mitkä näyttelyt ja tapahtumat odottavat, mille kursseille mennään... Ja niin poispäin.

Eilen Netalla oli maha vähän sekaisin ja se olikin illalla vaisu, mutta suostui lopulta juomaan vettä ja tänään se olikin jo oma pirteä itsensä.

Toivon todella, että Netan juoksuaika alkaisi lähiaikoina, niin se olisi ohi ennen treenikauden alkua. Juoksuajan takia kun treenejä jäisi väliin ja olisi ikävä jättää osa kerroista väliin, jos jonnekin sattuu pääsemään.

Keväällä kai alkaisi joku agility-kurssi ja Netallahan tulee huhtikuussa vuosi täyteen, joten toivotaan, että agilityyn päästäisiin. Lisäksi näyttelykoulutuksessa aletaan käydä heti, kun se treenitauon jälkeen taas alkaa. Katsotaan sitten, tuleeko vielä muita kiinnostavia kursseja.

Näyttelyistä ei osata sanoa varmaksi muuta kuin se, että elokuussa mennään Joensuun näyttelyihin (13.8. ja 14.8.). Lisäksi toivottavasti päästään muihinkin näyttelyihin.

Mätsäreissä aiotaan kiertää mahdollisuuksien mukaan ja onneksi niitä on Joensuussa jonkun verran. Pohjois-Karjalan kennelpiirin sivuilla lukee tällä hetkellä jo kolme mätsäriä.

Tässäpä sitten riittääkin odottelemista, kun pohditaan näyttelyitä, kursseja ja mätsäreitä.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti