tiistai 4. tammikuuta 2011

Nukkumaan, ulos, herkku, nukkumaan

Itselläni on vielä tämä viikko lomaa koulusta ja siksipä olenkin kotona yksin - tai en ihan yksin, onhan täällä kolme koiraa pitämässä minulle seuraa. Eivät ne tosin kovinkaan seurallisia ole, kun kaikki kolme vain nukkuvat.

Perusrytmi on se, että otan ne huoneeseeni ja ne rupeavat nukkumaan. Joskus kaikki kolme sängylleni, tai sitten Netta menee omaan petiinsä tai Miru lattialle. Sitten välillä ne tahtovat ulos ja sitten ne pitää ottaa sisälle. Sitten ne menevät taas nukkumaan ja rytmi on periaatteessa tämä. Näinköhän ne kuluttavat aikaa, kun ovat keskenään päivällä kotona?

Vilkkua ja Mirua ei ole paljoa käsitelty tässä blogissa viime aikoina, joten on oikeus ja kohtuus, että niistäkin on välillä kuvamateriaalia ja selityksiä, vai kuinka?

Joka tapauksessa on varmaan hyvä katsoa, mitä koirat kuvissa puuhaavat. Kuvatekstit siis ovat kuvien yläpuolella.

Miru (vasemmalla) ei taida puuhata varsin paljoa mitään päivisin. Vilkku (oikealla) tykkää myös oikeastaan vain nukkua. Netta haluaisi tehdä jotain, mutta sekin yleensä nukkuu, koska päivisin ei ole tekemistä. Sitä voisi muuten käyttää lenkillä, mutta ei viitsi jättää Mirua ja Vilkkua kotiin ihmettelemään.


Hah, ikä- ja kokojärjestyksessä. Ylimpänä siis vanhin, maaliskuussa kuusi vuotta täyttävä Vilkku, sitten Miru ja viimeisenä blogin päätähti Netta.


Sopuisat lepäilijät. Netta tosin huomasi, että kamera oli kaivettu esille.


Tällä kertaa Miru on se, joka huomasi kuvaajaan. Toiset kaksi löhöilevät.


Vilkku ja Miru. Missä lienee Netta sitten kuvaushetkellä ollutkin. Ei ainakaan ihan lähellä.


Kaikki kolme. Tässä seurassahan Netta viettää päivänsä. Pitää aina ottaa kamera esiin, kun kaikki kolme ovat sopivan lähekkäin. Eri asia on, saako tilanteesta aina kuvan - joskus, kuten nyt, saa ja joskus taas ei.


En kylläkään tiedä, miten normaalia on se, että koira nukkuu ja makailee olohuoneen pöydällä. En tiedä, mistä Netta keksi makailla siinä, mutta ei se mitään ole järsinytkään. Kerran tuon pöydän päälle oli jäänyt Netan peti ja se nukkui siinä. En tosin tiedä, nukkuiko se tuon pöydän päällä jo sitä ennen. Lieneeköhän tuo sitten Netan "peti" päivisin, kun kukaan ei ole kotona.Ei kommentteja

Lähetä kommentti