torstai 19. heinäkuuta 2012

Koirankujeita

Varsinaisia koirankujeita Netta onkin viime aikoina vähän harrastanut. Viime viikon sunnuntaina äiti huusi minulle eteisestä, että tule katsomaan. Eteisessä oli ollut reppu Netan koirauimakoulun jäljiltä. Netta oli ilmeisesti yrittänyt napata sieltä jotain, mutta saanut päänsä pelastusliiviin. Niin se heilui eteisessä pelastusliivi tötterönä päässään, eikä osannut itse mokomaa kapistusta irrottaa, niin piti auttaa. Näin käy, kun yrittää ottaa jotain salaa.

Tiistaina käytiin Kajaanissa sukulaisten synttäreillä. Eipä aikaakaan, kun keittiöstä kuuluu: "Netta *******!" Netta oli noussut seisomaan pöytää vasten ja tyytyväisin mielin nuollut kermaa kakusta, kunnes äiti huomasi sen. Tällaista Netta harrastaa.. Matka meni hyvin ja Netta nukkui rauhallisesti takapenkillä. Kajaanissa se sai myös leikkiä Mokan kanssa.

Muutenkin Netta pihistää toisinaan ruokaa pöydästä, kun kukaan ei näe (eli ollaan eri huoneissa). Eilen yllätin sen näykkimästä makaronilaatikkoani. Kerran Netta pihisti pöydältä leivän, mutta tyhmänä meni syömään sitä äidin työhuoneeseen. Tietystihän äiti huomasi sen ja otti leivän pois. Aarrettaan ei kannattaisi kiikuttaa muiden nähtäväksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti