tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lassiekoira vai kissa?

Tänään oltiin Netan kanssa taas koirauimakoulussa. Kuivaharjoituksena meillä Netan kanssa oli, että Netta nosti lelua. Vielä kun sen ehtisi napata käteen.. No, kaikki aikanaan, onhan tässä aikaa harjoitella. Rannassa sitten kahlailtiin (vesi oli kylmää ainakin minunkin mielestäni). Noh, Nettahan on kahluulenkeillä uinut, joten sitä voidaan jatkaa taas, kunhan on vähän lämpimämpää.

Iltalenkillä koirat saivat kahlailla, joskaan Miru ei ymmärtänyt, että veteen heitetyt kepit voisi tuoda pois vedestä - tuohan se joskus kuivalla maalla heitettyjä keppejäkin. Vilkku näytti hassulta yrittäessään kuopia pohjasta kiviä. Heitin nimittäin kiviä veteen ja Vilkku kuopi (kivi)pohjaa tassuillaan ja "hyppi" takaperin. Vilkku ei myöskään olisi malttanut poistua vedestä laisinkaan... Loppulenkistä menin Vilkun kanssa eri reittiä kotiin muiden (eli myös Netan) mennessä eri reittiä.

Eilen Netta oli kirpputorilla mukana myymässä. Kauniiksi lassiekoiraksi kehuttiin. Kuuluipa myös joku pikkulapsi hokevan: "Kitta, kitta, kitta!" ja osoittavan Nettaa rattaistaan. Lassiekoirakommentit (tai "On se pieni"-kommentit Nettaa collieksi luultaessa) eivät yllätä, mutta.. Kissa?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti