tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tänään veteen räpiköimään

Tänään oli viimeinen kerta koirauimakoulua. Päästiin heti aluksi veteen kahlailemaan. Netta tuli niin syvälle, että vettä meni jo selän päälle. Sitten pidettiin taukoa. Hypytin Nettaa pari kertaa sen pienen tukin tapaisen yli ja otin pari paikallaoloa, hyvin menivät. Noutamisen yrittäminen ei sen sijaan Nettaa kiinnostanut, joten pidettiin taukoa. Sitten päästiinkin taas kokeilemaan veteen ja Netta ui vähän!

Seuraavaksi oli sitten noutojuttua ja johan Netassa oli virtaa - kastumisenjälkeinen hepuliko? Joka tapauksessa intoa riitti ja häntä heilui, kun aluksi leikitin Nettaa lelulla ja heitin lelun. Netta nosti lelua ja kuljetti sen osan matkaa luokseni. Kokeiltiin vielä tätä ja sitten luoksetuloa, jossa jätin Netan istumaan, jätin lelun pienen matkan päähän ja kävelin siitä itse vielä pienen matkan päähän. Pianpa Netta senkin älysi, pitää kotona kokeilla vielä.

Aivan lopuksi kokeiltiin vielä kerran uintiharjoitusta. Netta ui vähän! Neuvoksi tuli, että kannattaa kehua samalla äänensävyllä koko ajan, ettei koira hätäänny. Toistettiin tämä vielä kerran ja sitten Netta pääsi rantaan. Leikkipä se innoissaan kanssani vinkulelulla, kunnes lähdin hakemaan pyyhettä - juoksutin Nettaa vähän samalla. Hirveä kastumishepuli. Netta edistyi kuulemma mukavasti, varsinkin kun aluksi oli kuulemma ajateltu, että tälle koiralle jo kahlaaminen on voitto. Myös koulutustekniikasta (?) tuli kehuja.

Päivällä kävin Mustissa ja Mirrissä. Netta sai tuliaisena Kong Wubban, tuollaisen kaninmallisen. Hintaa oli 7,90 €.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti