perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pitkä kuuma kesä on vasta aluillaan

Tänään mätsäröitiin Kontiolahdella. Olin ilmoittanut Netan jo ennakkoon. Aluksi oli junior handler, jonne olin viisaudessani itseni ja Netan ilmoittanut… Netta seisoi kyllä ihan kivasti, liikkuessa hajut kiinnostivat. JH:ssa oli porukkaa yhteensä viisi henkilöä ja sijoituttiin viidenniksi, ehheh (eikä varmasti oltaisi sijoituttu jos olisi ollut enempää porukkaa).

Parikehässä seisominen meni hyvin, mutta sitten liikkeessä iski taas haistelukohtaus. Sininen nauha tuli, eikä nauhakehässäkään menestytty. Taisi tuo väsyneisyys ja sellainen mennä kuumuuden piikkiin. Eikä tuo hölmö tahtonut juodakaan, ellen laittanut juustonpalaa kuppiin. Kotona se sentään joi vettä, johon oli sotkettu maustamatonta jukurttia.

Tänään suunnattiin lenkille kahlailemaan, kuten eilenkin. Eilen Vilkkukin oli mukava ja se pääsi uimaan ensimmäistä kertaa koko kesänä. Tänään isä käytti Vilkun, ja minä ja äiti suuntasimme soopelien kanssa kahluulenkille. Miru meni aina hämilleen, kun vesi alkoi kannattaa (eli etutassut olivat pohjassa ja takapää kellui). Netta ui jo eilen vähän. Tänään Netta ui kaksi kertaa, rauhallisesti vieläpä. Sitten se piti kuivata perinpohjaisesti, raukalle kun tuli kylmä.

/Olen pahoillani, mutta en tiedä, miksi viimeinen kappale on eri fontilla kuin muut. En osaa sitä muokata.

2 kommenttia