sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Muutto

Jepjep, eli Netta's Stage pomppasi vuodatuksen puolelta tänne blogspottiin. Vanhat postaukset ovat toistaiseksi luettavissa täältä, vanhan blogin puolelta. Pyrin kyllä kopioimaan tänne nuo vanhat postaukset jossain vaiheessa, mutta siihen menee aikaa, koska vuodatuksen blogeista ei tällä hetkellä näe kuvia. Älkää kuitenkaan ihmetelkö, jos tänne pomppailee vanhoja postauksia. Oikeastaan tämä blogi siirtyi tänne juuri siksi, etten malta odottaa huoltokatkon loppumista vaan bloggaamaan on päästävä. Hassua jättää Netan sininen vuodatuksen blogi ja kirjoitella tänne kuin olisi aina tehnyt niin. Ei se mitään..

Pitäisiköhän tässä blogspottiin siirtymisen jälkeen kertoa, mistä tässä blogissa on kyse. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on siis Netta-sheltin (Milennas Annetta) blogi, jossa saattaa myös olla satunnaisesti juttua Netan laumasta, toisin sanoen sekarotuisesta Vilkusta sekä pinacolliesta Mirusta (Final Fantasy's Edge Of Heaven).

No, toivotaan että tämä uusi alku sujuu jotenkin sujuvasti. Vuosikaudet vuodatusta käyttäneenä kun blogspot tuppaa joskus hiukkasen erilaiselta toimimaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti