keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hurtta Lifeguard

Olikohan se eilen, kun Mustista ja Mirristä tilattu Hurtta Lifeguard-treeniliivi tuli? Anyway, melkein mietittiin jo palauttamista/vaihtamista, kun oli pienempi kuin mitä mittataulukossa luki (mitattiin vielä kun liivi oli päälläni) mutta mahtui kuitenkin toppatakin päälle, niin pidettiin se.

Värihän on pinkki, kuten kuvista näkeekin. Väri on räikeä ja näkyvä ja heijastimet vaikuttavat hyviltä, tämä pääsee lenkkikäyttöön talvella. Edessä (sivuilla? ihan sama) on D-lenkit, samoin ylempänä. Ylhäällä olevan D-lenkin alapuolella (siinä lähellä) on tasku ja alhaalla on kaksi taskua, kaikissa taskuissa on vetoketjut. Selässä on yksi iso tasku.

Näkyvyydestä tulee siis valmiiksi plussaa, taskutkin ovat hyvän kokoiset. Namipussia en tosin tähän voi laittaa hakasella roikkumaan niin kuin Berran liiviin, muuten namipussi on liiankin hyvin Netan ulottuvilla.

Unohdin kokonaan luvatun Hurtta-postauksen. Se tulee myöhemmin. Tänään tulee vielä postaus koiratanssiharjoituksista, kunhan sinne asti päästään.


3 kommenttia

  1. Löysin sattumalta sivuillesi. Minulla olisi uuden veroinen S koon treeni liivi :) Kiinnostaisiko vaihto? On minulle vähän turhan iso tämä oma,jonka vuoksi jäänyt käyttämättä :/
    Mikäli vaihto kiinnostaisi,laita meiliä tuleen.

    katjahiltunen@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Löysin blogiisi sattumalta ja tämä postaus on kiva.

    Itsellä on samainen treeniliivi oranssina ollut reilun vuoden käytössä. Ja minulla on alkanut rispaantumaan heijastimet etutaskujen ympäriltä. Hieman ärsyttää, kun ne rispaantuneet heijastimet menevät vetoketjun väliin eivätkä ny ole kovin nätit.. Mutta muuten tykkään todella paljon! Onko sinun liivissäsi alkanut ne teippiheijastimet irtoilemaan vai onko minulla vain niin kuluneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Vetoketjutaskujen reunojen lähellä vähän näyttää nuo heijastimet lohkeilleen, mutta ei oikeastaan muuten. Tosin tämä ei ole minulla ollut aktiivisessa käytössä kuin enimmäkseen talvikaudella. Kaipa se voi kulumisesta johtua, vaikka ikävältähän tuo kuulostaa :/

      Poista