sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tanssahdellaan

Harjoiteltiinpa vähän koiratanssia pihalla. Ei kun nameja taskuun, MP3:n kuulokkeet korville ja menoksi. Koreografiankin sain vihdoin kunnolla alulle, kun aloin töherrellä Paintilla jotain suunnitelmaa musiikin soidessa. Näin ainakin muistan, mitä olen suunnitellut. Alku on sinällään aika simppeli, joskin pitää harjoitella uutta temppua eli jalkojen välissä kävelyä.

Alun suunnittelun jälkeen siirryin seuraavaan kohtaan. Tuohon keskelle tulee varmaankin muutama kohta ennen loppua. Pitää vaan muistaa huomioita esiintymisalueessa muutkin kohdat kuin mitä nyt olen tuossa käyttänyt. Loppuunkin on keksittävä jotain kivaa, vaikkei loppu olekaan ns. dramaattinen. Jotain hauskaa kuitenkin.

Lisäksi aloin opettaa kasin tekemisen jalkojen välissä. Hyppyjuttu on vähän niin ja näin, kun ei huvittaisi kyykistellä. Netta on kuitenkin aika matala tähän hommaan (isommalle koiralle olisi varmaan ongelmana jokin muu juttu), mutta katsotaan.

Tuohon kappaleeseen keksisi myös kai jotain HTM (heelwork to music)-koreografiaakin. HTM-koiratanssista en vain tiedä mitään, mutta jos joku tietää, voi valaista... Toistaiseksi keskitytään freestyleen.

Psst. Tein tänään aiemmin vähän pidemmän postauksen http://nettastage.blogspot.fi/2012/09/if-you-dont-have-sheltie-you-only-have.html

Ei kommentteja

Lähetä kommentti