sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Loppu viikko eli viikonloppu

Taaskaan elämään ei kuulu mitään kovin erikoista, kun ei ole ollut mätsäreitä tai mitään. Perjantaina oli Joen yö ja käytiin siellä alkuillasta. Netta kulki hienosti, joskin joen rannassa laituri tmv. (mikä se sitten onkaan) pelotti, eikä siinä siis voinut kävellä. Tehtiin yhdessä vaiheessa pienenpieni paikalla olo ja myöhemmin tehtiin temppuja (tanssi, pöyri yms.)

Joen yö
Eilenkään ei ollut mitään kovin spesiaalia, mitä nyt äiti tuli hakemaan minua yhdestä jutusta Netan kanssa ja Netta näki Axun. Illalla tein Netalle uuden näyttelyhihnan, alla kuva.


Loppuun vielä pari kuvaa tältä viikolta. Ekat neljä kuvaa ovat kahdeksan kilometrin lenkiltä, josta kerroin blogissa aiemmin, lopuista en muista päivämäärää enkä jaksa tarkistaakaan.

2 kommenttia

  1. Moi :) tykkään Netan blogist todella paljon!(: sitten kuuluukin kysymys; kun olit tuon näyttelyhihnan tehnyt, niin mistä ostit nuo narut ja helmet siihen ? Kiinnostaisi meinaaan itsekiin tehä nnäyttelyhihna, mut en oikeestaan sitten tiiä miten sellainen loppujenlopuks edes tehdään ja millasilla välineillä ja tarvikkeilla.. Haluisitko jonkinlaista ohjetta mulle laittaa, et miten tuollamen tehdäään ja mitä siihen tarvitaan yms :)(mimmuvee@gmail.com)

    kiitos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Narut ja helmet tilasin Antassulta (http://www.antassu.com). Ohjeita en oikein osaa antaa, kun niitä on vähän hankala selittää

      Poista