perjantai 7. syyskuuta 2012

Koiraseuraa

Keskiviikkona lenkkeiltiin naapurin sekä tämän koiran kanssa. Vilkku ei tosin harvinaista kyllä ollut mukana, vain Miru ja Netta, sillä isä käytti Vilkun eri lenkillä. Netta söi kalanpään tmv, sillä lenkkipaikassa oli kalojen nahkoja ja päitä (yök). Eikä syöminen riittänyt, vaan nahoissa piti oikein kieriä! Siitä seurasikin illan ratoksi pesu ja pentushampoon loppuun käyttäminen sekä uuden shampoon käyttöön ottaminen. Aloitettiinpa myös varmuuden vuoksi matokuuri, kun matolääkettä oli jäljellä sen verran, että Netalle riitti. Vilkkuhan madotettiin tässä joku aika sitten. Vielä pitäisi ostaa lisää lääkettä, että Miru voitaisiin madottaa.

Netan turkki on muuten nyt aika pehmeä ja pörheä. Pituutta ei ole tullut yhtään enempää, mutta turkki näyttää paksummalta. En tosin tiedä, voivatko steriloinnin jälkeiset turkin muunnokset näkyä jo nyt. Vai onkohan kyseessä vain talvikarvaa?

Eilen shelttilenkkeiltiin Kontiolahden maisemissa (paluureitti terveyskeskuksen parkkipaikalle poikkesi vähän kartan reitistä) kahdeksan sheltin (mukaan lukien Netta) sekä yhden bordercollien voimin. Nyt oli vahva trikkiedustus (kolme shelttiä sekä bordercollie Paju), eivätkä merletkään vähäisemmiksi jääneet (kolme kappaletta). Soopeleiden kunniaa ylläpitivät Netta ja Kami.

Netalla oli lenkillä taas vähän omia juttuja, kun muut leikkivät innoissaan. Netta kyllä katseli, muttei tällä kertaa innostunut leikkimään. Sää ja valo olivat vähän mitä olivat ja kuvissa on kohinaa. Säikähdin jo, että kamerani meni rikki, kun kuvia pystyi räpsimään mutta näyttö oli musta, vaikka kuinka painoin INFO-nappia. Laukaisinnappi olikin vain jäänyt tarkentaessa pohjaan (huh!).

Tänään Netta sai viimeisen matolääketablettinsa. Päätin kokeilla, syökö Netta lääkkeen paljailtaan - ja söihän se! Se siis noukki lääkkeen suuhun, tiputti, nosti, pureskeli. Matolääke siis kelpaa vallan hyvin paljaaltaan, Vilkku tuskin olisi moiseen halpaan langennut, eikä Netastakaan olisi uskonut.. Mirusta taas hyvin voisi uskoa, että se ahneena hotkisi lääkkeen purematta.

Mirun juoksuja on odoteltu melkein kuukausi, muttei mokoma meinaa niitä aloittaa... Kun juoksut tulisivat, steriloitaisiin Mirukin. Ekat juoksut olivat helpot, tokien aikana tärppipäivinä piti vinkua jne ja nyt oletettavasti jossain välissä alkavien kolmansien juoksujen alla Miru on käyttäytynyt eri tavoin kuin normaalisti.
"Mullon keppiii"

"Katso tätä keppiä!!"

Isla, Savu, Paju, Kami, Meela, Minttu, Jacky, Luca ja Netta.

Poseeraa juurakon päällä

Taustalla Höytiäinen

Ei kommentteja

Lähetä kommentti