maanantai 10. joulukuuta 2012

Onneksi Messari on vain kerran vuodessa

Eilen palasin kotiin Messarin reissulta. Matkaan lähdettiin 4H:n porukalla lauantaiaamuna junalla. Juna oli aikataulussa ja kiirehdittiin Messukeskukseen ostamaan liput. Ei viety edes tavaroita, vaan sännättiin suoraan katsomaan meneillään ollutta koiratanssikilpailua. HTM jäi näkemättä ja samoin osa freestylen alokasluokan esityksistä.

Lauantaina tuli kierreltyä enkä jaksanut raahautua shelttikehän laidalle. Mitään erikoisempaa ei tullut tehtyä, kävin Psyykkinen valmentautuminen koiraurheilussa-luennolla, jolta minun piti tosin lähteä kesken pois. Suunnattiin lopulta K-Marketin kautta hotellille (Hotelli Haaga), jossa ohjelmaan kuului mm. uima-allas ja sauna.

Sunnuntaina suunnattiin jo aamulla Messukeskukseen. Ensin kävin ostamassa Netalle Toppapompan ja sitten haahuiltiin päämäärättömästi kehiä metsästämässä, kunnes löysin melko helposti tieni shelttikehän laidalle. Kauaa en jaksanut siellä olla, kun oli aika viileää (kehän lähellä oli ovi, josta koirat kulkivat sisään ja ulos). Siitä suuntasinkin flyball-kilpailua katsomaan.

Päämäärätöntä kiertelyä, Hesburgerilla ruokailu (taas vaihteeksi). Koirien trendinäytös, lisää kiertelyä. Kävin katsomassa tokon PM:n palkintojenjaon. Suomalainenhan voitti yksilökilpailun ja Suomen joukkue nappasi kultaa myös joukkuekisassa, eli saatiin kahteen otteeseen kuulla Maamme-laulu. Taidettiin taas kierrellä ja lopulta katsottiin junior handlerin SM-finaali. Sitten alkoi olla aika kokoontua ja suunnata rautatieasemalle.

Juna taisi olla aikataulun mukaan Joensuussa. Hauskaa oli taas, kotona hiljaisuus soi korvissa ja kurkussa tuntui, kun oli puhunut niin paljon. Väsymys ei vielä painanut, enemmänkin oli yliaktiivinen olotila. Se kyllä korvattiin väsymyksellä sittemmin. Ihan hyvä vaan, että Messari on vain kerran vuodessa.

Sain matkalla vietyä vähän eteenpäin meidän koiratanssikoreografiaa. Ensi vuonna luvataan mennä kisoihinkin asti. Pitää alkaa seurailla, missä on kisoja (olisipa Joensuussa!). Messarin kisat ainakin kutkuttelisivat, jos siellä sellaiset järjestetään. Jos Messarissa on ensi vuonna koiratanssikisat, olisi varmaan sama ilmoittaa Netta jollekin päivälle kehään - jos hinnat ovat sopivat. Kauhea hinku olisi koiratanssissa kisaamaan siis!

Sitten ostoksiin. Hau-Haun namit yhteensä 5 €, Berran taskullinen lampaannahkainen lelu ja violetti Toppapomppa. Tuo Pomppa on mielettömän upea ja hintansa väärti. Istuu Netalle tosi hyvin ja nauhan pystyy säätämään niin, että se on sopiva tuollaiselle sirolle koiralle. Netta vain ei taida arvostaa Pomppaansa...

Pomppa 69,90 €

Hau-Hau Championin namit yhteensä 5 €, treenilelu 12 €

Ei kommentteja

Lähetä kommentti