perjantai 7. joulukuuta 2012

Operaatio Pärnävaara

Tänään suunnattiin Axu-eukun kanssa lenkkeilemään Pärnävaaralle. Netta ei tapansa mukaan ollut ylettömän ihastunut Axun seurasta. Päin vastoin, Netta väläytteli hampaita ja kiljahteli välillä. Axua moinen ei tosin haitannut. Netta-raukka ei vielä tiedä, mitä suunnitelmia tässä on ehditty tehdä. Satoi lunta, valo oli mitä oli ja siksi kuvasato on mitä on. Pitää joskus nätimmällä säällä mennä taas lenkkeilemään, että saataisiin jotain järkevämpiä kuviakin. Kodassa tuli hiukan kylmä (ei ollut tulitikkuja eli ei saatu nuotiota sytytettyä). Sormille tuli kylmä, kun yritettiin tuloksetta avata termospulloa. Eipä onnistunut ja glögien juominen jäi myöhemmälle ajalle.

Meidän seikkaillessa Pärnävaaralla äiti kävi Vilkun kanssa Jari Aholla. Vilkulla on nimittäin taas ollut maha sekaisin. Verikokeessa ei näkynyt mitään eli mitään vakavaa ei ole. Vilkulle määrättiin siis antibiootteja ja vatsan toimintaa hidastavaa lääkettä. Äiti kysyi myös Mirun ummetuksesta (Mirun maha on ollut kovalla) ja siihen Miru sai ummetuslääkettä. Näillä mennään, onneksi Netalla ei ole mitään ongelmia toistaiseksi. *koputtaa puuta*

"Räyh!"

"Eiiii se löysi mut"

"Pakoon"

"Siellä siellä se Netta on"

Huomenna sitten junalla nokka kohti Helsinkiä ja Messukeskusta. Toisin sanoen Helsinki Winner ja Voittaja, täältä tullaan! Ilman Nettaa, tietysti.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti