perjantai 7. joulukuuta 2012

Seitsemäs luukku

Nettikauppakokemukset

Varmaan näin joulun lähestyessä jotkut miettivät, mistä koiralle voisi hankkia joululahjan ja mistä nettikaupasta on luotettavaa tilata.

PetNetStore

PetNetStoresta on tullut tilattua eniten. Valikoimaan kuuluu oikeastaan kaikenlaista koira ruuasta leluihin. Toimitus on ilmainen ja minimitilausraja 20 €. Netalle ollaan tilattu täältä muun muassa kevythäkki, puruluita yms. Toimitus on ollut myös aika nopeaa.

Petenkoiratarvike.com

Täältä ollaan tilattu vain kerran, vuonna 2010. Silloin tilattiin Hurtan valjaat ja Furminator. Valikoima on erittäin monipuolinen. Minimitilausraja on 20 € ja yli 39 € tilauksiin tulee ilmaiset toimituskulut.

Zooplus

Zooplussalta tilattiin viime vuonna syksyllä aktivointipeli. Valikoimissa on kaikenlaista (en ole perehtynyt valikoimaan niin paljoa, joten en osaa sanoa enempää). Toimitusaika on 4-5 päivää (tuotteet tulevat Saksasta) ja yli 39 € tilauksiin tulee ilmaiset toimituskulut. Tilaukset toimitetaan kai aina kotiinkuljetuksena, ainakin meille pakettituli kotiovelle.

Musti ja Mirri

Valikoima on aikalailla samanlainen kuin myymälöissäkin. Toimituskuluja ei tule, jos tilaa myymälästä noudettavaksi. Kannattaa kuitenkin huomioida se, ettei omaa lähintä myymälää välttämättä löydy siitä listalta (esim. Joensuun Mustia ja Mirriä ei siinä ollut, kun tilasimme treeniliivin).

Antassu

En ole tilannut koiratarvikkeita, vaan ompelutarvikkeita. Niitä Antassussa onkin laaja valikoima. Toimitus on nopea.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti