perjantai 2. tammikuuta 2015

Mursuperjantai: kohti ääretöntä ja sen yli

Tästä se siis alkaa. Blogimme uusi sarja, joka kertoo Mirun pyrkimyksistä leikkimielisen tokoilun saralla. Välillä Mursuperjantaissa show'n saattaa tosin törkeästi varastaa blogin päätähti Netta, joka pitää omia pyrkimyksiään kunniakkaampina. Vaikka se sen Mirulta salaakin.

Totta tosiaan tänään uhmasimme säätä ja ajoimme PoKSin hallille. Kuten jo olenkin kertonut, agilityn loputtua minä ja Miru treenaamme muiden collieiden seurassa tokoa. Mitä nyt Netta tulee joskus paikallaoloa yms. harjoittelemaan ja muutenkin yritän nyt Netan kanssa treenata vähän tavoitteellisemmin. Katsotaan, mitä siitä tulee.

Tänään otimme hyppyä, koska sitä ei kamalammin tule kotona treenattua. Ja nyt talvella sen treenaaminen kotona on vähän mahdotonta. Miru ei enää tainnut muistaa hyppyä alkeiskurssilta, jonka se äitini kanssa joskus kävi.

Nakki on taikaherkku ja sitä tavoitellakseen Miru kyllä hyppäsi. Alkoi selvästi homma valjeta tälle pinaatille. Ehkä ensi viikolla jalostetaan tätä hommaa eteenpäin tai tehdään jotain muuta. Pitää vähän lähempänä miettiä, mitä halutaan tehdä.

Miru varmaan kuvailisi tätä perjantai-iltaa sanomalla: "Me mentiin autolla sinne johonkin ihmeen hallipaikkaan ja siellä toi yks sitten nosti mut häkkiin! Outoa. Otti se kyllä mut sitten pois sieltä häkistä ja kokeiltiin jotain hyppyjuttua. Ja pakkohan sitä nyt on hypätä, jos tiedossa on nakki, koska ruoka on parasta! Mutta sitten oli se ei-kiva juttu, kun mentiin lenkille. Mähän en mistään räntäkeleistä tykkää. Enkä sateest. Tai helteestä."

Ehkä ensi kerralla yritän saada postaukseen jonkin kuvankin. Kännykällähän on tunnetusti helppo napata jonkinlainen kuva. Mutta niin, ensi kertaan!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti