sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Rally-tokokisauran alku - kerta se on ensimmäinenkin

Tänään vuorossa oli pisin kisareissu sitten marraskuisen Kuopion agikisareissun. Aloitimme siis rally-tokossa virallisen kisaamisen Imatralla. Tuomarina oli Hannele Pirttimaa. Onneksemme meidän piti olla paikalla vasta suunnilleen klo 11:30, joten hirvittävän aikaisin ei tarvinnut herätä. 

Aivan aluksi tietysti varmennettiin kisakirja ja mitattiin Netta. Kyllä se on sen 42 cm korkea (oikein olen veikkaillut), eli rallyssa se menee säkäluokkaan 40-50 cm. Alokasluokassa tosin ei ole mitään hyppyjuttuja.

Videota minulla ei näistä kisoista ole. Keräsimme yhteensä 85 pistettä sadasta, mikä merkitsee sitä, että saimme hyväksytyn tuloksen. Askeleen lähempänä koulutustunnusta siis! Ensimmäisellä kyltillä (koira eteen, oikealta sivulle, istu) putosi piste puutteellisesta yhteistyöstä. Vähän säätämistä se olikin. Kolmoskyltillä eli spiraalilla kiristyi talutin (yksi piste pois), en muista miten tässä kohtaa meni.

Yksi piste putosi myös seiskakyltillä (koira eteen, vasemmalta sivulle), syynä kontrollin puute. Säätämistä oli vähän tässäkin. Kasikyltillä (käännös oikeaan) lähti ohjaajavirheestä yksi piste, en varmaan tehnyt tarpeeksi selkeästi käännöstä. Kahdennellatoista kyltillä (vasen täyskäännös) lähti piste taluttimen kiristymisestä ja 10 pistettä väärin suoritetusta tehtävästä. Käännyttiin Netan kanssa eri aikaan. Enkä minä tietenkään mitään uusimisasioita muistanut. 

Hyvä näin. Mehän unohdettiin ei lopulta jaksettu/viitsitty (siis ohjaaja ei jaksanut/viitsinyt..) treenailla kokoomapostauksessa olleita asioita... "Sujuva rata", lukee kommenttikohdassa. Kiva! Hyvä fiilis nimittäin jäi. Ensi viikonloppuna sitten kisataan ja kouluttaudutaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti