lauantai 8. syyskuuta 2012

Heijastinvaljaat

Tänään tein Netalle heijastinvaljaat. Ompelu sujui muuten mallikkaasti, mutta kahvaa ommellessa katkesi kaksi neulaa. Tiedä sitten miksi, ottaen huomioon että ompekukone ompeli kiltisti neuloja katkomatta ihan yhtä paksut kohdat. Yhdessä vaiheessa lanka myös kieputtui neulan ympärille. Alkaessani ommella kahvaa toisesta päästä huomasin, että O-rengas unohtui. Ompeleen purku ja O-rengas paikoilleen. Säätämiseltä ei taaskaan vältytty, kun puolasin lankaa ja unohdin laittaa puolattavan kohdan normaaliin asentoon. Eipä ihme, kun ei neulaa saanut kunnolla alas liikkumaan vaikka kuinka yritti.

Valjaita voi säätää paitsi rinnanympäryksestä, myös edeltä. Nämä ainakin voivat mennä pesukoneeseenkin, kun ei ole kuin heijastinkoristenauhaa ja nylonia. Pimeitä kelejä odotellessa.

Valjaat Netalla

Valjaat ja putsaamisen tarpeessa oleva ovimatto ulkona
 
Loppuun vielä kuva Netan saamista herkuista. Osallistuin Facebookissa Hau-Hau Championin Tunnustan-kilpailuun, jossa piti kirjoittaa lapulle koiran tunnustus ja ottaa kuva koirasta lapun kanssa. Netta oli sopivasti syönyt reiän farkkuihini, joten ei kun farkut ja lappu kuvaan Netan kanssa. Kaikki osallistujat saivat HHC:n herkkuja. Pakastekuivatut herkut on jo avattu, hyvin maistuivat. Tämä onkin kiva, kun voi testata kana- ja lihatikun maistuvuuden (ja hajun).

2 kommenttia

  1. hienot! :) Minäkin ompelisin huomattavasti enemmän, mutta kun aina menee ärsyttävästi ne langat koneessa solmuut tai juurikin katkeaa neula niin kuin sanoit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meilläkin joskus menee alalangat sotkuun, mutta onneksi sellaisissa kohdissa, missä ei haittaa..

      Poista