perjantai 9. toukokuuta 2014

Agilityn ohjaustekniikkaa #3

Kolmas kerta tekniikkaa, aiheena saksalainen sekä pakkovalssit. Alla jälleen upeaakin upeampi ratapiirros, jossa luultavasti kaikki on ihan väärissä paikoissa. Eikä numeroita, haha. Mutta ehkä se havainnollistaa jotain. Aloitettiin oikeasta päädystä, koira putkeen ja hypylle.

Saksalainen oli yllättäen minulle täysin tuntematon juttu (tätähän kukaan ei voinut aavistaa), joten toista estettä pidemmälle ei edetty. Katse koirassa, muista se. Muistamuistamuista. Sen siitä saa, kun ei ole oikeastaan alkuvuoden 2013 jälkeen tekniikkajuttuja kovin paljoa treenaillut.

Tokalla kierroksella olivat pakkovalssit. Näitä olen tehnyt muistaakseni alkeiskurssilla, että niin... Ja taas katse koirassa ja ajoissa oleminen. Treenilistalle nämäkin, josko kesällä voisi sitten tekniikkajuttujakin tehdä..? Enempää en nyt tästä saa kirjoitettuakaan.

Tänään Netta oli kovin hajujen vietävissä. Tuollaista ei pitkään aikaan ole omissa treeneissä ollut (ei sillä, eihän me tällä viikolla oltu treeneissä). Taitaa vain olla oikeasti niin, että kun minä olen vähän epävarma siitä, mitä pitää tehdä, Netta paineistuu. Katsotaanpa vain, mitä 20.5. mölleistä tulee.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti