keskiviikko 21. toukokuuta 2014

No ne möllit

Vähän mölleilyäkin! Eli eilen mentiin Joan mölleihin. Tietysti erehdyin ajasta ja olin puoli tuntia etuajassa paikalla... Netta sai odottaa odottelunsa auton vieressä olevassa häkissään. Viilennysmanttelikin oli messissä. Huomasi taas kerran tosi hyvin auton lämpenemisen, kun kävi aina välillä hakemassa autosta vettä...

Ilmoitin Netan kahdelle radalle (möllirata ja kisaavien rata). Uusintoja ei onneksi otettu. Mölliradasta ei nyt ole videota. Jännitys oli jo vähäisempää kuin aiemmilla kisakerroilla ja mölliradalla Netalla olikin enemmän vauhtia kuin viime mölleissä. Ainoa ongelma oli haistelu, jota muuten oli molemmilla radoilla. Kurja juttu. Mikä Joan hallissa on sellaista, että Netan on siellä haisteltava kaikkein eniten? Haistelun vuoksi tuli muistaakseni kieltoja ja Netta muun muassa ohitti puomin ylösmenon aluksi mölliradalla..

Kisaavien radalta laitan videon vähän myöhemmin. Meno oli hitaampaa kuin mölliradalla, liekö syynä lämmin sää, vaikka viilennysmantteli oli ja vettäkin oli tarjolla (ja oikein nameja vedessä, että neiti suostuisi juomaan). Haistelua taas, kontaktikin katosi... Ja kieltoja tehtailtiin hyllyyn asti, mutta loppuun päästiin. Kepeillä varmaan eniten haistelua, ihme kun kepit menivät ekalla kerralla oikein. Ehkä olisi pitänyt yrittää viisastua ja jatkaa kielloista huolimatta "oman järjestyksen" mukaista rataa ja noudattaa haisteluun sitä kikkaa, että tekisi jotain yllättävää, mutta yritä nyt tuollaisessa tilanteessa muistaa. Jälkiviisaus ja jossittelu on ainoastaan turhaa. Tiedän ainakin sen, ettei Netan kohdalla varmasti hyödyttäisi mitään koiran vieminen pois radalta, kun haistelu alkaa, koska syynä on kuitenkin paineistuminen.

Harmittaa oikeasti, ettei möllejä ole kovinkaan usein. Tänä vuonna on ollut kahdet, joissa molemmissa ollaan oltu. Seuraavat ovat elokuussa. Tiedän kyllä, että jossain ei ole ehkä kuin yhdet möllit vuodessa, muttei se poista sitä tosiasiaa, että mölleissä harjoitteleminen on hyödyllistä... Ainoaa mahdollisuus kisanomaisiin treeneihin.

Perjantaina suunnataan taas tekniikkakurssille ja ensi viikon tiistaina taas omiin treeneihin. Me ei ollakaan vappukisojen jälkeen käyty kuin tekniikkakurssilla, muuten ollaan pidetty vähän taukoa. Jospa tässä koeviikon aikana ehtisi jossain välissä vapaavuorollekin, kun ei kokeitakaan allekirjoittaneella enää ole.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti