perjantai 2. toukokuuta 2014

Netta Facebook-statuksissa vuonna 2010 - TOP 10

Vanhojen Facebook-statusten selaaminen on sangen mielenkiintoista ja päätin jakaa tänne parhaita paloja Netta-aiheisista tilapäivityksistäni vuodelta 2010. Käänteinen järjestyshän on paras... Suluissa jokaisen tilapäivityksen perässä on päivämäärä sekä kursivoituna nykyisiä mietteitäni kyseisistä tilapäivityksistä.

TOP 10

10.
Netta on pieni mutta pippurinen (24.6.2010)

Tuolloin Netta oli ollut meillä pari päivää (se haettiin 21.6.). Mitään varsinaisia perusteita en tälle lausahdukselle muista, mutta kyllähän Netta reipas oli. Tuolloin vielä luultiin, että lauman hierarkiassa Netasta tulisi korkea-arvoisin, mutta Miruhan oli oikeasti se, josta tämä "pomo" tuli.

9.
Netta syö lihahyytelö-kermaviili-raejuusto-yhdistelmää. Nami. (18.10.2010)

Tämä selvästi liittyy Netan maitokulmahampaiden poistoon, kun piti syöttää jotain pehmeää.

8.
Taitaa Netta nähdä hyviä unia, kun heilutti unessaan häntäänsä (:♥ (16.10.2010)

Jostain hännänheilutusnukkumisjutusta minulla on hämäriä muistikuvia, mutten ole varma ovatko ne kyseiseltä kerralta...

7.

Netta tais tänää oppia, mitä hypätää sohvalle ;S Kun se oli siellä Mirun kanssa pureskelemassa jotain... Ei se sais vielä hyppiä sohvalle, eikä varsinkaan ALAS sieltä. mut en antanu sen hypätä alas, vaan nostin sen (1.7.2010)

Koiranomistajan huolia, kun pentu on ollut talossa reilun viikon. Tästäköhän Netan hyppimisinto on kummunnut?

6.
Jjuu kiva, Wikipedias lukee shelttien painoks 6-7 kiloo (ja säkäkorkeudeks 32-38 cm) ja Netta punnittii tänää eläinlääkäril ja se painoi 5.9 kg NYT. Ja se on normaalipainonen pentu (2.8.2010)

Netan koon taivastelua ensimmäistä kertaa. Nähtävästi tärkeää oli myös huomauttaa, että Netan paino oli normaali.

5.

Kun ekaks käy kattoo koiratarhaa, ni sithä siellä on kaks likasta pentua. Sit haetaan pyyhe, lopputulos on, että Netta kaapataan syliin ja kääritään pyyhkeeseen, Miru saa odottaa vähän aikaa ennen lenkkiä, kun Netta viedään kylppäriin. No sit suihkutin Netan ja se oli aika säälittävä kun sen turkki oli kauttaaltaan märkä, sitten kuivasin sen, harjasin sen ja palkkioksi makkaransiivu. (22.8.2010)

Hahhah! Tästä taitaa olla jopa kuva! En mene vannomaan, mutta muistaakseni minulla on kuva, jossa Netta makaa sängylläni turkki märkänä.

4.
Joo huomenna mätsäriin ja tietysti ulkona sataa nyt lunta ni treenasin Netan kans sisäl seisomist : D Ja kun ei oo mtn kunnollista pöytää, millä seisottaa sitä, ni saatiin käyttää keittiön pöytää : D Kun ei oo muita riittävän 'korkeit' ja kun Netan rotuset pitää seisottaa näyttelyiski pöydäl xD (23.10.2010)

#Firstmatchshowproblems vai miten se oli.

3.
Ooi, miulla on shetlanninlammaskoira, joka painaa seitsemän kiloa ja jonka säkäkorkeus on yli 35 cm JA se on vasta 4 kk vanha... Ja kokonsa (vaan ei turkkinsa) puolesta aikuisen sheltin kokoinen. (29.8.2010)

Kokotaivastelua. Selvää oli, että jättiläinen Netta jo silloin oli.

2.
Siis eiks tolla yhellä oo mtn tekemistä kun sen pitää järsii kaikkee ja ei malta puruluitakaa popsii :< pitäs hankkii sitä kongileluu varten se tuubi mis on sitä mönjää ja sit kun toko loppuu ni ton kanssaha pitää varmaa jatkaa treeniä ettei toi tylsisty! (26.10.2010)

Jotenkin koominen status... Jatkaa treeniä kurssin loputtua, jokin on tässä ajatusmaailmassa tainnut muuttua. 

1.
Rakas lemmikkini kusi sänkyyni<3333<333 (15.8.2010)

Oikeasti melkein nauroin tälle ääneen. Naurattaa vieläkin. Vaikka ei varmasti tuolloin naurattanut. On kai niin, että vain pennun omistaja voi päivittää tällaisia sosiaaliseen mediaan...

2 kommenttia