lauantai 10. toukokuuta 2014

Kenraaliharjoitus ennen virallista koitosta

Tänään tosiaan oli mätsäri raviradan parkkipaikalla ja pitihän sinne lähteä, kun oli viimeinen tilaisuus harjoitella ennen ensi viikonlopun näyttelyä, jonne tyhmyyksissäni menin Netan ilmoittamaan. Mätsärissä olikin jonoa ilmoittautumispisteelle. 

Aikuisia oli paljon. 31 oli ensimmäinen numero ja viimeinen taisi olla 62...? Tällä kertaa parit nimittäin eivät olletkaan A/B-tyylillä, vaan 31 ja 32 jne. Omaan makuun tuo A/B on  paljon selkeämpi, mutta ehkä se sitten on vain tottumuskysymys.

Parikehässä Nettaa ei kamalasti juokseminen innostanut. Olikohan syynä sää vai jokin muu? Saatiin sininen nauha ja taas odoteltiin, kunnes nauhakehä alkoi. Koirat juoksutettiin kahdessa erässä ja me oltiin toisessa. Netta meni ihan nätisti, vaikka edessämme mennyt suomenpystykorva haukkuikin.

Pääsimme viiden sijoittujan joukkoon. Siinä sijoitettiin ensin kolme koiraa ja pääsimme vielä yhden koiran kanssa juoksemaan kehää ympäri. Sijoituksemme oli SIN2. Hieno Netta, ensimmäinen sijoitus tänä vuonna ja vielä melkoisen koiramäärän keskeltä.

Palkintopose

Ei kommentteja

Lähetä kommentti