sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Mätsäillen taas vaihteeksi

Tänään tie vei meidät vähän kauemmas mätsäriin, nimittäin Sotkuman koululle! Matkaseurana meillä oli jälleen Calle-lagotto ja olipa paikan päällä muitakin tuttuja. Aika tuntui matelevan ennen omaa kehää. Alun perin avoimen luokan piti olla nuorten jälkeen, mutta koska viereisessä kehässä oli loppunut pentuluokka, avoimet päätettiinkin ottaa siihen ennen veteraaneja.

Meillä oli parina jokin pieni koira, jonka rotua en tiedä. Yhdessä ympäri ja sitten yksilöjutut. Pöydällä seisotusta ja liikkeissä edestakainen ja kehän ympäri juokseminen. Saatiin sitten sininen nauha ja vielä odoteltiin nauhakehän alkamista. Siellä luvassa oli juoksemista ja seisottamista, mutta sijoitusta meille ei tällä kertaa irronnut, vaan meidät käteltiin viimeisinä pois. 

Eilen sain Netalle valmiiksi uuden agilityhihnan. Tai pantahan siinä on mukana. Säädettävä puolikuristava panta. Hihnassa fleeceä ja nylonia. Käsilenkin kiinnitys piti solmun lisäksi ommella käsin, kun se kohta olikin rakkaalle ompelukoneelleni liian paksu, mutta ihan hyvähän tuosta tuli. Netta nimittäin tykkäsi kisoista saamastaan fleecepatukasta ja leikki sillä kanssani vetoleikkiä! Siksi fleecehihna.Ei kommentteja

Lähetä kommentti