torstai 18. syyskuuta 2014

Kepitikepiti

Tänään käytiin treenaamassa vapaavuorolla Tuulian, Ludon ja Novan kanssa. Treenipostaukset ovat siis palanneet. Vahingossa poistamaani syksyn treenimuistiota ei enää saa takaisin, mutta toisaalta suunta on vain ylöspäin.

Tästä treenistä on myös video, joka on "ratapiirroksen" alla. Kepeille siis mentiin joko hypyn, pussin ja renkaan kautta tai vain pussin ja renkaan kautta. Paksumpi viiva osoittaa, että välillä palkkaus oli tuon hypyn jälkeen. Putkikin on mukana, kun palkkaus oli kerran sen luona.

Tänään tuli opittua (tai ei tämä upouusi juttu ole), että minulla on paha tapa huomaamattani lähestyä keppejä ja että Netta alkaa helposti ennakoida palkkaa. Onneksi oli avustaja, niin palkkaaminen oli paljon helpompaa. Tehtiin ensin seitsemän toistoa ja sitten tauko. Tauon jälkeinen yksi keppisuoritus ei ole videolla - silloin Netta meni omatoimisesti tekemään kepit.

Aluksi oli siis ohjurit, jotka otettiin pois seuraavalle kierrokselle (videolta kaiken näkee). Hetkeksi otettiin viimeiseen väliin ohjuri takaisin, kun se tuppasi jäämään väliin. Keppikämmien kohdalla on videolla Oho!-kuvatekstit videon vasemmassa alareunassa. Ja yhdessä Oho!-kohdassa meni näköjään keppivälit muutenkin sekaisin keskellä.

Nyt tuli aika monta toistoa. Pitää kuitenkin yrittää muistaa, ettei tule liikaa toistoja, ettei Netta väsy niin kuin nyt tauosta huolimatta alkoi käydä. Ensi tiistaina omissa treeneissä pitää keskittyä vielä tähän ja lisäksi nyt tuli mieleen, että voitaisiin taas jossain vaiheessa tehdä vain kuudella kepillä, josko vauhtia tulisi hiukan enemmän (ja toisaalta kahdellatoista kepillä pitää sitä vikaa väliä harjoitella). Eiköhän tämä tästä ala sujua. Onpahan loppuvuodelle projektia. 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti