keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Nuuskunenä liitää

Ihan näin alkuun muistutan, että Netalle voi perjantaihin asti esittää vielä kysymyksiä. Kysymyspostaukseen pääset tästä klikkaamalla. Blogin sivupalkissa on nyt kysely kuvien latautumisesta, joten käykään vastaamassa. 

Eilen tosiaan oli treenit, mutta sama vanha virsi taas. Ei ratapiirrosta tai videota. Rata ei ollut mitenkään kamalan vaikea, mitä nyt itselläni ei koko ajan ehkä ajatus kulkenut. Nettaa taisi vähän jännittää uusi ryhmäämme tullut koira (muita ei ollutkaan meidän lisäksi paikalla, sää ei ollut ajamiseen mitenkään maailman paras). 

Haistelua siis välillä, mutta kyllä Netan jotenkin sai mukaan. Kepeillä ei jäänyt yksikään väli suorittamatta, joten kyllä se siitä alkaa sujua. Mitään erikoista mainittavaa ei oikeastaan ole. Tuo haisteluongelma on selvästi isoimmillaan hallissa, koska viime kisoissa Netalla ei mennyt kumpikaan radoista pelkäksi haisteluksi.

Tätä haistelujuttuahan on ollut esim. vapaavuoroilla, että mene siinä sitten koiran pään sisään ja yritä tulkita, onko kyseessä paineistumista vai onko halli muka todella täynnä hyviä hajuja... Niitä jäähyjuttuja tuli joskus kokeiltua, mutta minusta tuntuu, ettei Netta kuitenkaan niissä tapauksissa hiffaa, missä on syy. Ja agikoulutuksissa saadut vinkit eri suuntaan juoksemisesta unohtuvat sen siliän tien. Voehan halli. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti