perjantai 5. syyskuuta 2014

Miru esittelee: harrastuksena mattojen ruttaaminen

Hei, Miru tässä! Esittelen teille nyt maailman parhaan harrastuksen, joka tietysti on mattojen ruttaaminen. Toivon, etten ole ainoa, joka allekirjoittaa tämän lajin mahtavuuden! Tai ainakin toivon, että tämän postauksen jälkeen moni muukin innostuu tästä huikeasta lajista.

Tämä on siitä mukava harrastus, että tätä voi harrastaa kotona! Tähän tarvitsee vain maton, mutta myös peitto tai viltti sopii. Sitten tarvitsee vain rutata matto ja käydä sen päälle tai viereen makuulle. Mukavaa, eikö?

Joten kaikki koirat, ryhdistäytykää ja vaatikaa omistajiltanne mattoja! Tai muuta rutattavaa! Älkää välittäkö siitä, että omistajanne eivät ehkä pidä siitä, että kylpyhuoneen oven edessä oleva matto on myttynä, kun hän tulee sieltä pois. Siinä on jutun juoni!

Ai niin. Koirakaverit, varautukaa myös siihen, että omistajanne saattaa julmasti suoristaa luomuksenne. Siitä ei tule missään nimessä lannistua. Se tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että voitte tehdä uuden taideteoksen.

Toivottavasti moni innostui uudesta harrastuksesta, jota minä niin rakastan. Harmittelen itse sitä, ettei muovimattoa saa kauniiksi mytyksi. Aika törkeää, eikö teistäkin?


1 kommentti