torstai 13. marraskuuta 2014

Agikuulumiset

Tiistain treeneistä en tullut kirjoittaneeksi, koska videomateriaalia ei ole ja kirjoittaminen vähän jäi. Taidettiin lähinnä tehdä suoraa pätkää ja kerran välistävetoja, sekä jotain muutakin kohtaa kyseisestä radasta.

Tänään treenattiin vapaavuorolla Tuulian, Ludon ja Novan kanssa. Ihan aluksi tein Netan kanssa hieman välistävetoja (?) ja lopuksi juostiin sama suora kuin tiistaina. Näitä ei ole videolla, vaan ainoastaan kepit jälleen kerran. Videolla taas vähän hankala tuo kuvakulma, mutta ainakin näkee, liikkuuko miten lähelle keppejä. 

Videolla onkin kaikki (paitsi se yksi kerta joka ei videolle ehtinyt) ja tosiaan taas oli välillä ohjureita, että saatiin onnistumisia. Lupaan yrittää käydä loppuvuoden ajan vapaavuoroilla keppejä treenaamassa, kun aikaa kuitenkin on. Oli muuten taas tosi kätevää tuo palkkaaminen, kun oli avustaja (joskin yhdessä kohtaa päätettiin, että Tuulialta tulleen palkan lisäksi palkkaan itsekin Netan vielä, niin vauhti ei tyssää keppien jälkeen). Hajut yrittivät taas viedä Nettaa (eikä kai ihan syyttä, oli siellä jotain namejakin).

Ei kommentteja

Lähetä kommentti