tiistai 25. marraskuuta 2014

Kajaanissa

Sunnuntaina hyppäsin Netan kanssa Kajaaniin vievään bussiin. Matka kului tavalliseen tapaan eli Netta piti nostaa kyytiin ja bussista pois. Ja matka sujui rauhallisesti, mutta eihän Netalla olekaan ollut matkustaessa mitään hössötysongelmaa. 

Kajaanissa odotti tietenkin Muru-villakoira, joka olisi ollut hurjan innokas tekemään tuttavuutta Netan kanssa. Netta ei vain lämmennyt ja murisi ja irvisteli välillä Murulle. Olisi ollut toinen ääni kellossa, jos Muru olisi ollut aikuinen. Netta paljasti myös mustasukkaisen puolensa, mutta sen oli kuitenkin siedettävä se, että minä silittelen Murua. Katsotaanpa vain, muuttuuko Netan suhtautuminen tulevaisuudessa, kun Murusta tulee aikuinen...

Tänään sitten palattiin isäni kanssa kotiin autolla. Automatkassa ei ole mitään mainittavaa. Netta matkusti valjaissaan kiltisti paikallaan. On se hienoa, kun on koira, joka osaa matkustaa rauhallisesti (vaikka bussimatka varmasti Netasta stressaava onkin). Ja reissun vuoksi skipattiin tämän päivän treenit, että Netta saisi lepäillä.Kesäkuun postauksesta muistin, etten laittanut lupailemaani Murun seisotuskuvaa.. Joten laitan sen nyt. Kuvassa Muru on tosiaan viiden kuukauden ikäinen, enkä ollut aiemmin tehnyt minkäänlaisia näyttelyjuttuja villakoirien kanssa.

© Minna

Ei kommentteja

Lähetä kommentti