keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Vapaavuoroagiliito

Käytiin tänään Netan kanssa vähän vapaavuorolla liitelemässä. Lämmittelylenkillä nähtiin jänis, jota Netta vain katsoi. Ei puhettakaan haukkumisesta. Taisi olla sen verran järkyttävä näky se pupu, paitsi jos Vilkku olisi ollut mukana, olisi voinut syntyä jänistä haukkuva koiraduo.

Alla on tosiaan video siitä, mitä treenattiin - keppejä ja keinuja. Kuvasin kahdella kameralla mutta päätin jättää pokkaripätkät pois, kun kepit eivät näkyneet kokonaan. Leikkasin kepeiltä pois yhden säätämiskohdan, kun Netta meni alussa väärään väliin tai tuli pois heti tai jotain sekä sen, kun erehdyin vähän turhan painokkaasti yhdessä kohtaa sanomaan "KEPI"... Tjoo, niin ei pitäisi käydä mutta niin nyt kävi. 

Hain sitten ohjurit avuksi tuonne loppupäähän ja niillä mentiin, kunnes otin ne yksitellen pois. Tämä ohjurien poistaminen tosin on vasta keinupätkien jälkeen. Siinä kohtaa, missä Netta hyppäsi keinulta kesken pois (saanen sanoa, että WTF oikeasti) pääsi vaistomainen huudahdus ("NETTA!!11!") ja ehdin onneksi ennen Nettaa namialustalle. Ja nimenomaan vaistomainen huudahdus, kun muuten Netta olisi ehtinyt alustalle ensin (joojoo seliseli). 

Kepeillä yritin panostaa siihen, etten sano edes "Oho!" tai mitään muutakaan. Hajut muuten meinasivat taas viedä Nettaa, mutta rohkenen nyt epäillä, ettei siinä painostumisesta ollut kyse (tätä siis oli muistaakseni esim. ennen treenaamisen aloittamista). Ehkä tässä vielä ehtii itsellekin tulla jonkinlainen rytmitys tuohon keppikäskyn toistamiseen, kun treenaa lisää. Ja miten olen taas huomaavinani, kuinka itse olen keppien loppupäätä kohti lähempänä keppejä kuin alussa?! Ja yritin vielä olevinaan keskittyä siihen. Huoh.. 

Siinä nyt jotain tekstiä.. Jatkossa yritän muistaa jättää painokkaamman käskytyksen (keppijuttu) pois ja samoin toimia jotenkin muuten, kuin tuossa keinutapauksessa nyt tein. Sen kun vain muistaisi... Ehkä vaihtoehto onkin ensi kerralla treenata keinua ilman namialustaa, niin ei ole sitä ongelmaa. Kepeillähän namialustaa ei ollut, vaan lelusysteemillä (tai "namimunalla") mentiin. Jossain kohtaa alettiin ottaa keppien jälkeen pari hyppyä, jotka eivät videolla näy, ja niin tehtiin keppitreenin loppuun asti, vaikka kaikki kohdat eivät videolla näy (tai pikemmin kuulu). 

Ensi viikolla sitten taas ainakin omat treenit. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti