maanantai 14. tammikuuta 2013

2013 suunnitelmia tarkemmin

Päätin tylsyyksissäni tulla rustailemaan tänne vielä tarkemmin tämän vuoden suunnitelmista. Vähän hömö taidan olla, kun noita näyttelyitä aina katselen. Sopivia ei ihan lähiaikoina ole, Rautalampi RN olisi 24.3. mutta silloin on muuta menoa. Lappeenrantakaan ei oikein houkuttele, joten seuraava sopiva on Outokummun ryhmis 21.4. Sinne ollaan ainakin varmasti menossa. Vähän epävarmempi on Kuopion näyttely, jonne ollaan menossa 25.5. mikäli mennään. Voi tätä päämäärättömyyden määrää.

Odottelen tietoa koiratanssikisoista kuin kuuta nousevaa. Jos ensin saisin raahattua itseni ulos harjoittelemaan. Temppuja ollaan harjoiteltu sisällä enemmän tai vähemmän aktiivisesti naksuttimen avulla. Siitä tulikin mieleen pari asiaa. A) Osta koirankeksejä. B) Etsi se namitasku!!! C) Ota pinkki treeniliivi käyttöön talveksi. 

Tänäkin vuonna tokoilut pysyvät kotitokoiluna. Aikakaan ei taitaisi kaikkeen suuremmin riittää. Agissa liidellään jatkoryhmässä ja ehkä loppuvuodesta uskaltaudutaan mölleihin, jos kontaktit ovat kunnossa. Keinua, keppejä ja rengasta pitäisi hioa. Paljon. Nettaan olisi myös kiva saada vauhtia ja vielä kun saisi ah-niin-ihanien hajujen haistelun kitkettyä hallissa. Silloin se voisi keskittyäkin.

Mätsärit taas ovat tauolla, kuten taisin joskus sanoa. Ei innosta, ei kiinnosta. Outokummussa siis seuraavan kerran kehään, ellei tapahdu ihme ja mennä sitä ennen mätsäröimään. Eiköhän tuo osaa jo sen verran kivasti esiintyä, ettei tarvitse hirveästi treenata. Voisi ehkä myös etsiä paremmat namit mätsäreihin ja miksei treeneihinkin. Huhhuh, kaikki liittyy nameihin ja Netan painoakin pitäisi saada pudotettua.

Haluaisin jo pidemmille lenkeille, mutta umpihankitarpominen ei ihan innosta ja polkuja ei näe lumen alta eli pidemmillä lenkeillä eksymismahdollisuus on kohtalaisen suuri. Ehkä voisin vain etsiä meiltä lumikengät ja opetella käyttämään niitä. Siinähän sitä hauskaa olisikin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti