tiistai 15. tammikuuta 2013

Voi vitsi mikä vauhti!

Oltiin siis tänään vähän agiliitelemässä. Porukkaa oli enemmän kuin viime kerralla. Hallissa oli valmiina rata, johon vaihdettiin jokunen este (pituus siirrettiin siihen, missä kepit olivat olleet ja muuri pituuden tilalle). tietysti nyt tajusin, että ratapiirroksessa muuri tuli vähän liian lähelle putkea.. Hups. Olipa työn ja tuskan takana taas saada radasta kuva tänne, kun piti oman muistin ja yhden kännykällä otetun kuvan perusteella muistella. Piirros onkin ehkä vähän suuntaa antava...

Alussa tehtiin esteeltä 1. esteelle 12. Tehtiin medikorkeuksilla, mutta Netta kiersi ykkösesteen pariin kertaan ja laskettiin se minikorkeudelle. Sitten sujui pienoisella (vai isolla?) säätämisellä. En kauheasti enää muista, mutta renkaan Netta kiersi pari kertaa, joten otettiin se avustetusti ja sitten esteeltä 7. esteelle 12. Putkella Netta oli vähän epävarma. Toistettiin sitten esteiden 9.-12. väliä säätämisellä kunnes sujui paremmin..

Odoteltiin taas vuoroamme ja tehtiin esteeltä 12. esteelle 19. Tämä meni paremmin ja ei jestas, mikä vauhti tuohon koiraan iski! Moista vauhtia ei Netassa olla agissa koskaan nähty. Lopuksi tehtiin vielä rataa kokonaisena. Hienoista säätämistä ja esteen nro. 12. jälkeen tuli blackout enkä muistanut valssia ja ohjasin kai väärältä puolelta väärälle hypylle päin, joten otettiin siltä putkelta uudestaan loppuun. Vauhdillahan tuo meni. Kerrankin!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti