tiistai 8. tammikuuta 2013

Vuoden ekat agitreenit

Tänään autokoulun teoriatunnin jälkeen oli aika suunnata hakemaan Netta kotoa - mitäs muutakaan, kuin vuoden ekoja agitreenejä varten. Treenaillaan nyt siis jatkoryhmässä. Tänään meitä oli paikalla vain viisi. Tehtiin itsenäisenä A:ta sekä kujakeppejä. Kujakepit meni aika jees ja A:llakin oli vauhtia. Sitten harjoiteltiin jaakotusta. Eli alkuun koira putkeen oikealla kädellä, sitten hypylle ja uudestaan putkeen, ohjaus koko ajan oikealla kädellä (nämä selitykset ovatkin varmasti hyvin selkeitä..) ja sama vielä vasemmalta. Säätämistä, säätämistä ja säätämistä. Varsinkin, kun hajut kiinnostivat Nettaa.


Sitten rataa. Se oli jokseenkin tuollainen kuin kuvassa, annettakoon anteeksi pienet epäkohdat. Väsyneenä ei muista kaikkea, varsinkin kun on koulussa yrittänyt painaa mieleen kolmen kielen asioita, tanssiaskeleita ja autokoulussa teoriaa. Anyway, vähän säätämistä taas. Taidettiin tehdä tämä kolme kertaa ja lopulta löytyi vähän enemmän vauhtiakin. Esteet olivat medikorkeudella.


Mietin, että pitää varmaan etsiä namipussi... Ja käyttää pimeän kauden treeneissä treeniliivinä Hurtan pinkkiä liiviä, että näkyy kauemmas kun on lämmittelemässä. Ei tuolla pimeässä oikein mitään erota.

2 kommenttia

  1. Ehdottomasti heijastinliivi käyttöön, nimimerkillä: meinasin itse eilen ajaa naapurin koiranyli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää kaivaa Netankin liivi esiin (ei olla lenkkeilty teiden varsilla aikoihin pimeässä). Ainakaan ei sitten yllätetä lämpätessä pyöräilijöitä jne (jos heillä vaan on asiaan kuuluvat valot)

      Poista