torstai 3. tammikuuta 2013

Mitä vuosi tuokaan tullessaan

Tuntuu oudolta aloittaa uusi vuosi, kun postauksia on tältä vuodelta vasta yksi ja viime vuodelta 200. Tuntuu oudolta, kun ei yhtäkkiä olekaan melkein mitään, mistä kirjoittaa. Vuoden tavoitteethan julkaistiin jo viime vuonna, mutta mitä tänä vuonna tuleekaan tapahtumaan?

Synttäreitä juhlitaan taasen. Netta täyttää huhtikuussa jo kolme vuotta, kun taas Miru saavuttaa saman iän maaliskuussa. Vilkku puolestaan pääsee siirtymään jo veteraani-ikään, vaikkei se mikään seniori vielä olekaan. Tai no, riippuu keneltä kysytään. Tervetuloa ihmettelemään tuota melkein kahdeksanvuotiasta hötkyilijää. Eikä muuten unohdeta sitä, että allekirjoittaneelle tulee täyteen 18 vuotta (hui) ja ajokorttikin pitäisi saada hankittua.

Mätsäreistä taukoillaan paristakin syystä. Rahan säästämistä ja mätsäri-innon keräämistä. Saas nähdä, käydäänkö kehässä ennen Outokummun ryhmistä. Se jää varmaan vuoden vikaksi näyttelyksi. Nyt Netalla on karvanlähtö, mutta ehkä se on turkissaan taas Outokummussa. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, kesälläkin on vuorossa huikea karvanlähtöspektaakkeli, eli eli...

Koiratanssia pitäisi treenata. Oikeasti. Kun ollaan tultu lupauduttua siihen 4H:n juttuun ja vielä on tullut ajateltua kisaamistakin. Huihui. Agiliidellään tiistaisin, siitä ei toistaiseksi muuta tietoa ole. Katsotaankin sitten ensi tiistaina.

Mitään uutta ja erikoista ei tänä vuonna ohjelmaan taideta ottaa. Luvataan kuitenkin käydä kevään koittaessa pidemmillä lenkeillä ja kuvata taas. Tänä vuonna ei ole otettu yhtään kuvaa Netasta, kun sää on mitä on ja pitää olla koulussa valoisaan aikaan. Varmaan lauantaina sitten paistaa, kun en ole kotikulmilla...

Nyt Netta huokailee ja nukkuu pedissään. Harjaan sen varmaan huomenna ja ehkä voisi tehdä sen luvatun turkinhoitopostauksenkin. Tassu- ja korvakarvat kun ovat varmasti kasvaneet taas sellaisiin mittoihin, että lyhentäminen on aiheellista. Mutta tältä osalta toivotamme kaikille hyvää yötä!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti