torstai 26. joulukuuta 2013

Koko kuva & koiranmakkaraepisodi

Välikuulumisia jälleen! Äsken tein pari juttua tulevia postauksia varten ja satuin samalla tsekkaamaan Messarin ostokset. Yksi Pedigreen koiranmakkarapötkö oli pullistunut epäilyttävästi ja oli pakko mennä keittiöön katsomaan, mikä oli vikana. Veitsellä pakkausta auki ja kuului kunnon pamaus. Sen jälkeen pakkaus jotenkin luhistui.

Kurkkasin pötköön. Jotain valkoista limaa makkaran pinnalla. Lopputoteamuksena makkara joutui kompostiin. Ei sitä kenellekään uskaltanut syöttää. Muutkin pötköt avattiin ja samaa limaa niissäkin. Ei kun kompostiin.. Olikohan virhe sitten säilyttämisessä. Pakkauksissa ei näyttänyt olevan selkeää mainintaa säilytyksestä, luki jotain perustietoa ja että tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Tästä syystä oletinkin, että myös säilytys on huoneenlämmössä.

EDIT// Oli mitä oli, oli rasvaa tai ei, makkarat on heitetty pois ja no can do. Minä en nimittäin koskaan aiemmin ole missään koiranmakkarassa sellaista nähnyt. 

Tekijänoikeussyistä en musiikkia lähtenyt liittämään. Musiikiksi on tarkoitettu Irinan Koko kuva -biisi ja tässä linkki siihen: http://www.youtube.com/watch?v=YaNwI-sn8Js
Eli ihan ensin suosittelen laittamaan tuon auki, katsomaan mainosta sen verran kuin on pakko. Sitten se vain päälle ja Netta-video päälle heti sen jälkeen. Niin sen ainakin pitäisi toimia fiksusti.

2 kommenttia

  1. Se valkoinen on rasvaa. Sitä on aina pedigreen makkaroiden pinnalla. Ei mitään ihmeellistä siis.

    VastaaPoista
  2. En tosin koskaan aiemmin ole sitä minkään koiranmakkaran pinnalla nähnyt. Ja pointti olikin enemmän sen yhden pakkauksen pullistuminen.

    VastaaPoista