maanantai 9. joulukuuta 2013

Omistajan varustautuminen #2

Vihdoin jatko-osaa edelliselle postaukselle, johon pääset tästä klikkaamalla.

Harrastukset

Mukana harrastuksiin kulkee monesti tavaraa. Siispä laukuille on ollut käyttöä. Pulma onkin usein siinä, että tuppaa vaihtelemaan laukkua tilanteen mukaan ja se saattaa joskus aiheuttaa tilanteita kuten apua-missä-on-Netan-rokotustodistus. Pidemmille reissuille reppu on aika jees, lenkeillä taas usein on mukana kameralaukku.

Kalenteri alkaa jo koulujuttujen puolesta olla välttämätön ja yleensä merkkaan sinne mahdolliset tapahtumat, ettei niille päiville laita mitään muuta. Ja kyllä, Demi-kalenterilla mennään tämäkin vuosi. Ei sillä niin väliä, kunhan saa kaikki menot siististi.

Kulkemisen kannalta minulle oli tärkeää saada ajokortti, koska silloin ei tarvitse olla kyselemässä kyytiä vaan voi ajaa itse. Jos olisin julkisen liikenteen varassa, en varmaan pääsisi Netan kanssa minnekään. Kokonaan omaa autoa minulla ei silti ole, eikä se haittaakaan. 


Tekninen puoli

Kamera unohtui, hups... Se vielä keikkuu mukana lenkeillä. Treeneissä on usein mukana pokkari, jolla saa videoita. Kännykälläkin saa, mutta sen kohdalla videoiden siirtyminen hankaloituu huomattavasti. Kamera nyt on hetkien ikuistamiseen ja videotkin ovat kivoja. 

Tietokone, tämänkin blogin sydän ja bloggaajan kotipiste, vai miten se oli... Ei tätä blogiakaan olisi ilman konetta. Kun pääsee nettiin, pääsee blogiin ja eri sivustoille. Kisoihin ilmoittautuminen on helpompaa. Tapahtumien ajankohtien tarkistaminen on helpompaa. Helpompaa, helpompaa, siinäkö päivän sana?

Kännykällänikin pääsee nettiin. Kiva esimerkiksi mätsäreissä odotellessa. Sovelluksista käytössä on lenkeillä toisinaan Sports Tracker, joka kävellessä mittaa lenkin pituutta (ainakin toistaiseksi mitat ovat olleet uskottavia). MP3-soitin saa taas alkaa kulkea mukana kisatapahtumissa jännityksen lieventämiseen. iTunes-kuva lähinnä täytekuvana, eihän se mikään varuste ole, mutta musiikista saa inspiraatiota.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti