maanantai 10. helmikuuta 2014

Koiratanssi- ja tokotreeniä

Treeniä videolla, vau! Sunnuntaina teki eittämättä koulustressin takia mieli lyödä hanskat naulaan tokon suhteen, kun ajatuksena tuntui, että kaikki on pielessä ja onko missään mitään mieltä ja saadaanko me koskaan mitään valmiiksi. Tänään sitten treenailtiin vähän koiratanssia ja tokoa, sainpahan otettua itseäni niskasta kiinni! Vielä kun saisi treeniohjelman luotua.

Ämpärin kiertämiset ovat sujuneet aika kivasti. Ämpärin päällä on sählypallo, koska videointivaiheessa näytti siltä, ettei valkoinen ämpäri erottuisi ollenkaan. Neppari alkaa älytä, hyvähyvä! Lisää treeniä vain ja pujotteluihin myös. 

Videolla vähän perusasentotreeniä ja seuraamistakin. Tällä kertaa en jaksa alkaa analysoida kaikkea, on tullut analysoitua jo englannin kuuntelukoetta riittäviin. Näköjään jäätävän hidas palkkaaminen, kun katson, onko koira edes oikeassa asennossa ja näköjään myös muutama tilanne, joissa ei olisi pitänyt palkata. Sellaista sattuu. Peili olisi ihan kiva, mutta mistä sellaisen a) hankit b) raahaat pihalle?

Koiratanssissa pitää alkaa miettiä eri vaihtoehtoja, kun olisi muutama biisivaihtoehto. Paras biisi voittakoon, hah. Eli sellainen, johon saa simppelin ohjelman ja helposti rekvisiittaa. Sitten kun sen aika edes on...

2 kommenttia