perjantai 7. helmikuuta 2014

Treeniä tai jotain sinnepäin

Netta pääsi vielä tänäänkin Mirua tuuraamaan. Treenailtiin lähinnä vähän koiratanssiin vaadittavia temppuja (tai siis niitä, joita itse olen ajatellut ohjelmaan ottaa) sekä ryhmässä paikallaolo ja pujottelutreeni (seuraamisharjoituksena). Ja vähän näyttelytreeniä loppuun. Ihana voida mennä joskus kovempaakin vauhtia.

Pam menee jo hyvin jopa häiriössä. Pujotteluun ja esineen kiertämiseen vaaditaan lisää treeniä. Kuin myös miljoonaan muuhun asiaan. Kun vain jaksaisi keskittyä, hiiskutin koulu ja kirjoitukset, jotka myös ovat paljon mielessä.

Ei nyt ollut meidän osaltamitenkään superhuippumahtavat treenit. Toki omat ajatukset olivat varmasti vähän vielä koulussa ja jotenkin tuntui, ettei löytynyt punaista lankaa. Huomattiinpa taas, että Netta ottaa häiriötä, kun hallissa haukkuu joku ja ääni tietenkin kaikuu. Lisää häiriötreeniä siis. 

Agilitynkin suhteen oma motivaatio on ihan hakusessa. Ei nyt olla pariin viikkoon käyty treeneissä. Vapaavuorollakin ollaan käyty vain kerran. Pitäisi ottaa aikaa keppien treenaamiseen ja opetella ohjaamaan noin yleensä paremmin ilman hirvittävää sähellystä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti