keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ostoksilla pitkästä aikaa

Täällähän me, mutta säästetään otsikon asia viimeiseksi! Tilasin Antassusta Netalle tarvikkeita valjaisiin ja pitkään liinaan. Sainkin tehtyä ne maanantain ja eilisen aikana. Maanantaina valjaat (upposi siihen muutama tunti) ja eilen liina. Kerrankin ompelukone saa kiitosta, se nimittäin ei sotkenut alalankoja (ja niin on käynyt usein). Valjaat ovat siis Y-valjaat kahvalla ja liina on n. yhdeksänmetrinen. Se on tarkoitettu kesän uintiharjoituksiin, jos/kun ei voi kunnolla Nettaa irtikään pitää.


Yöllä Netta änkesi sänkyni alle nukkumaan, kun sen peti oli päätynyt sinne...


Ja ostoksiin! Kävin kavereiden kanssa Prismassa ja kirppareilla. Yhdeltä kirpparilta löytyi yksi juttu koiratanssiin, siitä lisää sitten, kun sen aika on.. Prismasta ostin Netalle kuivattuja poron kylkiluita, kaksi purkkia kissoille tarkoitettua lihapateeta ja Hau-Hau Championin kana-riisipaloja.

Kissanruoka toimii keppitreenissä mukavasti palkkana. Meillä on ennestään vielä kaksi purkkia pateeta (ostettu kuun alussa tai viime kuun lopussa). Purkit ovat melko pieniä mutta meidän tarpeisiimme se sopii hyvin. Poron kylkiluita Netta voitti mätsäristä viime vuonna ja kun ne nyt loppuivat, päätin ostaa lisää. Hau-Haun nameja ostin ihan kokeilumielessä. 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti