torstai 20. helmikuuta 2014

Tehotorstai

Tänään käytiin Netan kanssa vapaavuorolla. Rataa ei tehty varsinaisesti, se oli aika vaikea ja tarkoitus oli muutenkin keskittyä keppeihin, mitä nyt kontakteja vähän harjoiteltiin. Kepeillä oli molemmissa päädyissä kolme ohjuria ja pääsääntöisesti meni hyvin. Tiistaina ei menty treeneihin, koska minulle tuli käteen palovamma, joka näytti silloin pahemmalta (eikä siihen kuitenkaan tullut rakkuloita, onneksi) ja johon vielä vähän jotenkin poltteli, kun olisi pitänyt lähteä. Ensi viikolla sitten ryhmätreenin vuoro. Kääk, siitä on kauan kun viimeksi ryhmätreeneissä oltiin.

Vähän myöhemmin käytiin vähän tokoilemassa. Paikallaolo ei sitten yhtään luonnistanut, Nettaa ei huvittanut maata kylmässä. Sivulletuloa se sen sijaan tarjoili ahkerasti käskemättäkin ja kiersi samaan asentoon uudelleen ja uudelleen, jos ei saanut palkkaa. Myös temppuja harjoiteltiin vähän.

Kotona treenailtiin vähän perusasentoa ja oravaistuntaa ja tasapainotyynyharjoitusta, eli Netan täytyy pitää etutassut tyynyllä ja liikuttaa takajalkojeen vatitempun tyyliin. Alkoi se jo tasapainotyynylläkin sujua! Aluksihan se oli melko haparoivaa. Yritin myös opettaa Netalle kuplien tekemistä veteen, mutta siihen täytyy keksiä sellainen taktiikka, ettei koira juo vettä pois..

Ei kommentteja

Lähetä kommentti