perjantai 14. helmikuuta 2014

Vanhaa treeniä, hierontaa ja Mursun paluu

Tiistaina treenailin Netan kanssa taas vadin kiertämistä ja jalkojen välissä pujottelua. Taas on video aiheesta, joten en enempää ala selitellä. Minulla on (taas vaihteeksi) ollut kaikki-stressaa-yhyy-toko-on-syvältä-kaikki-vinkit-on-hankalia-vaihe, joten treenataan Netan kanssa tokoa ehkä ensi kuussa. Hiihtolomalla. Eilen alettiin myös työstää kurretemppua, jotta Netta oppisi tekemään sen ilman jatkuvaa namilla houkuttelua - naksuttelun avulla se alkoikin sujua.

Tänään oli Netan toinen hierontakerta ja Netta rentoutui nopeammin kuin lauantaina. Viimeksi vähän jumissa olleet kohdat olivat kuulemma jo pehmeämmät. Seuraavan kerran Netta pääsee tsekattavaksi keväämmällä. Tiistaina on tarkoitus jo suunnata treeneihin, eiköhän taukoa ole jo ollut tarpeeksi. Vaan minkäs teet, kun ensin oli koeviikko, sitten saksan preli ja kuuntelukokeet eli stressi, jolloin pakka ei tunnetusti pysy kasassa.

Miru pääsi collietokoon pitkästä aikaa. Paikallaolossa se pari kertaa nousi, mutta muuten pysyi mukavasti. Muiden koirakoiden väleistä pujotellessa Miru oli erittäin kiinnostunut lauantaimakkarasta, eikä muista piitannut. Harmillisesti minulla ei ollut lelua mukana... Harjoittelipa Miru vielä pyörimistä (molempiin suuntiin) ja sehän sujui jo aika kivasti! Muuta mainittavaa ei olekaan, Miru oli vain ihmeissään päästessään pitkästä aikaa hallille.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti