keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Jos tänään usko ei riitä, voi toivon repii siitä kun tajuu suunta on vain ylöspäin

Treeniä treeniä! Eilen oli omat treenit. Koska paikalla ei ollut muita, jäivät treenit aika lyhyiksi. Hallilla oleva rata oli (muutaman blogin perusteella) sama, joka oli marraskuun loppupuolella olleessa agilitykoulutuksessa. Ei tehty sitä kokonaan, vaan pientä pätkäjuttua. Nähdään mm. se, kun koira nousee seisomaan vasten näyttelypöytää (jonka päällä kamera on).. Ja se, kun Netta pyörähtää putkessa takaisinpäin.

Jotta videosta ei tulisi liian pitkä, leikkelin muutamia melko samalta näyttäviä kohti irti. Palkkauksen hankaluus, kun namialusta ei näissä jutuissa toimi, mutta palkattua sain. Välistävetokohdasta jätin pois kohdan, jossa Netta hyppäsi väärään suuntaan. Takaperin etenemistä (en edes yritä väittää tätä juoksemiseksi) niin kuin tekniikkakurssilla neuvottiin.

Jostain syystä eilisen treenistä ei jäänyt niin hyvä fiilis kuin olisi ehkä voinut jäädä. Hajut olivat Netasta kivoja ja oma olotilakin oli erilainen kuin yleensä omissa treeneissä. Mietin ensin, käydäänkö tällä viikolla vapaavuorolla. Sitten katsoin kalenteria ja päätin, että käydään.

Vapaavuorolla käytiin siis tänään päivällä. Osittain samoja juttuja kuin eilen ja jälleen leikkasin muutamia kohtia pois. Välistävedot jäivät nyt tekemättä kun en jaksanut viedä sieltä noita keppejä pois (niitä oli kahdessa kohdassa ja yhdessä vaiheessa kokeiltiinkin minimaalisen vähän niitä).

Varsinaisesta keppikohdasta jätin turhat säätämiskohdat pois. Ongelmakohtana videolta bongasin taas, että menen liiankin lähelle keppejä.. Mutta hienosti Netta silti teki ne onnistumiset (kun niissäkin menin "hieman" lähelle keppejä). Keppejä kokeiltiin myös toiseen kertaan, mikä osoitti vain, että yksi keppiosuus per treeni. Mielellään treenin alussa.

Muistin myös palkata Nettaa silloinkin, kun itse sähläsin jotain niin, että tuli ohjausvirhe (kerran ehkä unohtui?). Kepeillä kerran lipsahti sana "oho", mutta muuten pakka pysyi suht hyvin kasassa. Enempää en nyt jaksa analysointijuttuja. Niin, ja otinpa nyt lenkkarit treenikäyttöön talvitennareiden sijaan. Vähän helpompi ehkä liikkua lenkkarit jalassa..

Tässä ei olekaan enää kovin montaa viikkoa vuoden vaihtumiseen ja agilityn loppumiseen. Tältä päivältä jäi treeneistä parempi maku suuhun. Vähän tuppaa vuoristoratamaista olemaan tämä harrastaminen välillä. Lajiin katsomatta. Välillä tosin on vaikea sanoa, miksei tule niin hyvä fiilis kuin joskus, mutta sellaista se on.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti