sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Pikkujoulumöllit

Tänään.. Niin siis eilen oltiin PoKSin agilityjaoston pikkujoulumölleissä. Osallistuttiin mölliradalle ja kisaavien radalle. Näissä mölleissä ei hylkyjä jaettu, vaan niistä tuli kymmenen virhepistettä. Ja kuinkas sitten kävikään.

Mölliradan alussa Netta intoutui rapsuttamaan kaulustaan kunnolla, mutta päästiinhän me sitten vauhtiinkin. Tältä radalta kerättiin 40 virhepistettä, jos oikein muistan, ja sijoituttiin kolmansiksi (medikoirakkoja oli kätevästi kolme). Aivan kuin hajujen mukana Netta meni putkeen kun ei olisi pitänyt mennä ja ennen puomiakin se halusi käydä tekemässä putken. Puomin alasmenokontaktia se ei ottanut ekalla kerralla - ja toiseksi viimeisen hypyn kohdalla oli hämminkiä.

Kisaavien radalta saatiin 25 virhepistettä ja sijoituttiin toisiksi. Jäätymisen hetkiä koettiin Netan kiivetessä puomille, kunnes sain tehtyä jotain sen hidastaessa vauhtia puomilla. Keppien alussa taisi olla jokin haju. Ja yksi hyppykin oli välttämätön suoritettava ylimääräisenä.

Hyvä fiilis jäi näistä mölleistä, vaikka säätämiseltä ei todellakaan vältytty. Eipä ainakaan tullut esim. haistelun suhteen ongelmia (eli Netta ei jäänyt vain jumittamaan ja haistelemaan). Mutta tässäpä tämän vuoden "mölliura" sitten olikin, huimat neljä kertaa mölleissä käytiinkin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti