tiistai 2. joulukuuta 2014

Olin mielenhäiriössä jopa meinannu lopettaa

Treenitiistai! Ratana oli kuulemma Anne Viitasen kolmosluokan rata. Anne Viitanenhan olisi lauantain kisoissa tuomarina, mutta me emme sinne ole menossa, koska pidän silloin ylioppilasjuhlani. Kiire voisi nimittäin tulla, jos pitäisi kisata ja sitten vielä laittautua samana päivänä. Tosin eräänlainen ympyrän sulkeutuminenhan se kisatilanne olisi ollut, kun Anne Viitanen oli tuomarina ekoissa kisoissamme, jotka olivat myös Joan järjestämät.

Ekalla kierroksella tehtiin rataa kaksi kertaa. Toisella kerralla viimeinen keppi jäi Netalla suorittamatta, muuten ei ongelmaa. Ja haisteluakin vain ekalla kerralla. Ja jommallakummalla kerralla tuntui Netan ollessa keppien puolivälissä, että happi loppuu. Sitten vielä keppien jälkeen kunnon loppuspurtit ja voin sanoa, että olin todella hengästynyt niiden ratojen jälkeen. Miten niin huono kunto?

Vikalla kierroksella tehtiin rata vielä kerran. Ai miten niin huomaa, että ohjaajasta alkoi olla puhti vähän poissa? Ei nimittäin tullut sama fiilis juoksemisen jälkeen - eli ei myöskään samanlainen vauhti. Vähän oli hämminkiä kepeillä ja sitä ennen yhden hypyn kohdalla. Niin, ja Netta pari kertaa haukahti radalla. Videolla teen yhden hypyn kohdalla valssin. Ekalla kierroksella tokalla kerralla yritin persjättöä vähän epäonnistuneesti.

Oikein hyvä fiilis jäi näistä treeneistä! Hyvä Netta! Mietin ennen treenejä, pitäisikö yrittää tavoitella sitä möllifiilistä, muttei se nyt ihan tainnut tulla. Ajatella, että vielä kesällä olin valmis lopettamaan heti syyskuun jälkeen. Ja ennen kotikisojakin motivaatio oli poissa. Hyvä kuitenkin, että jatkettiin. Viedään tämä vuosi loppuun ja sen jälkeen on uudet kuviot.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti