maanantai 23. helmikuuta 2015

Muodonmuutoksia vuosien varrella, osa 3: Netta

Tällä kertaa muodonmuutostaan pääsee esittelemään Netta. Miten onkaan Netta muuttunut? Nyt se selvitetään! Kuvat saa jälleen kerran isommiksi klikkaamalla niitä.

2010


Vasemmanpuoleinen kuva on otettu syyskyyssa 2010 ja oikeanpuoleinen kesäkuussa 2010. Tullessaan meille Netta oli tuollainen pennunpyörylä valkoisine piirtoineen hassusti sojottavine karvoineen. Sitten se alkoi kasvattaa koipiaan ja häntäänsä. 

2011


Keväällä 2011 Netta aloitti ensimmäisen karvanlähtönsä (jota ennen sillä oli muhkeampi turkki kuin tuossa kuvassa). Vasemmanpuoleinen kuva on otettu heinäkuussa 2011 ja Netta oli kirjaimellisesti pelkkää koipea tuolloin. Otsan piirto oli pienentynyt, mutta se ei kuitenkaan ollut kadonnut (eikä ole vieläkään).

2012


Turkin tilanne ei vuonna 2012 ollut mainittavasti parempi. Netta steriloitiin toukokuussa 2012, minkä jälkeen turkki alkoi muuttua.

2013


Reilu vuosi steriloinnin jälkeen Netta näytti tältä. Melkoinen hormoniturkki. Turkin laatu muuttui hieman pehmeämmäksi ja turkille tuli myös lisää pituutta (ja varmaan myös paksuutta). Netta alkoi näyttää tasapainoisemmalta.

2014


Muhkuturkki jatkoi seikkailujaan. Karvanlähtöajankohdaksi on vakiintunut syksy... Alkoi myös huomata, että Netta on saanut oikeasti lihaksia. Eläinlääkärillä käydessä se painoi n. 12 kg ja eläinlääkäri sanoi, että se on juuri sopiva.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti