perjantai 20. helmikuuta 2015

Mursuperjantai: Mursu Mahtava

Mursu Mahtava pääsi tänään pienen tauon jälkeen tokoon (Nettakin olisi kyllä halunnut mukaan). Tehtiin vähän rallyjuttuja, kun rallykisoja olen Mirua varten silmällä pitänyt. Eikä koko ajatus vaikuta näiden treenien jälkeen ollenkaan mahdottomalta.

Tehtiin ihan seuraamista ja jonkin verran käännöksiä. Saksalainen täyskäännös, ehkä käännös oikealle (mitä ihmettä minun muistini, huhuu) ja 360 astetta ja 270 astetta. Näitä siis oikealle. Tarkoituksena on jossain välissä alkaa harjoitella Mirun kanssa perinteistä vatitemppua. Vati vain voi olla vähän hutera ja kotona sitä on Mirun kanssa muutenkin turha treenata.

Innoissaan oli hän! Tehtiin myös eteentuloa, koska sekään ei ole kotona kovin hyvin sujunut. Lähinnä varmaan lattian liukkauden takia. Treeneissä nimittäin siinä ei ollut ongelmaa (Miru ei jäänyt liian kauas). Syyttäkäämme siis kotona lattiaa ja jatkakaamme harjoituksia luistamattomalla maaperällä.

Käytin Mirua kävelemässä treenien jälkeen. Nyt, kun ei oltu porukassa, Miru oli kiinnostunut hiihtäjistä, pyöräilijöistä ja jalankulkijoista (yksi jalankulkija tuli vastaan ja pari pyöräilijää tuli takaa). Vastaantulijaa se olisi varmaan halunnut käydä haistelemassa, muttei sellainen käy päinsä. Olisikohan tähän kaikkeen syynä se, että porukalla ulkoiltaessa Mirulla on paljon enemmän muuta "pohdittavaa" kuin hiihtäjät sun muut?


Ei kommentteja

Lähetä kommentti