tiistai 3. helmikuuta 2015

Muodonmuutoksia vuosien varrella, osa 1: Miru

Ulkonäöllisiä muutoksia mahtuu matkaan, kun koira kasvaa. Tämän on päässyt näyttämään muun muassa Miru, joka tässä postauksessa pääsee muodonmuutostaan esittelemään. Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

2010


Kuvat on otettu toukokuussa 2010 samana päivänä, kun Miru haettin kotiin. Tuolta vuodelta tietysti saisi useampia kasvukuvia Mirusta, muttei postausta voi yhden vuoden kuvilla täyttää... Miru siis oli varsin pieni ja turkkikin oli aika vaalea. Otsassa oli vielä piirto.

2011


Mirun turkki ei vielä ollut tumma, mutta oli se jo tummempi kuin pentuna. Otsassa ollut piirto oli jo kadonnut. Tuon vuoden kuvissa Miru näyttää aika hontelolta nykyiseen olemukseen verrattuna, mutta tuona vuonnahan se täyttikin vasta yhden vuoden.

2012


Tummuminen selvästi oli jo alkanut. Miru myös näyttää näissä kuvissa vähemmän hontelolta kuin vuoden 2011 kuvissa. Ja ehkä myöhemmin Miru on saanut enemmän turkkia kuin mitä sillä viellä vuonna 2011 oli.

2013


Astetta tummempi jo! Ja vähän turkikkaampi kuin kahta vuotta aiemmin. Tulikohan Mirusta tuona vuonna sitten Aikuinen isolla A:lla muutenkin kuin vain henkisesti?

2014


Verrataanpa näitä kuvia pentukuviin! Melkoinen muutos. Tummumisen ja piirron katoamisen lisäksi merkittävämpiä muutoksia ei ole tainnut tapahtua. Tältä vuodelta (2015) Mirusta ei vielä ole naamakuvia, mutta ehtiihän tässä sellaisen ottaa. Pistetään muistiin vaikka synttäripostaukseen... 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti